Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Servies; opbergen of laten zien?

Je servies is natuurlijk onmisbaar in de keuken. Elke dag heb je servies nodig. Misschien hecht je veel waarde aan je prachtige servies en wil je ze stijlvol in het zicht opbergen, maar zonder dat het rommelig overkomt. Of wil je juist jouw servies uit het zicht? Stel je daarbij ook de volgende vragen: Past het etaleren van servies in je woonsituatie? Als je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt die graag rondrennen, is dat niet altijd de beste keuze. Als je jouw servies wil etaleren, vraag jezelf af of dat mogelijk is in de huidige situatie of dat er iets aangepast moet worden.

Planken

Planken aan de wand in de keuken is een eenvoudige manier om je servies te etaleren. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen voor chique zwarte planken, neutrale witte planken of sfeervolle houten planken. Kleed de wandplank aan met bijvoorbeeld een mooie plank, maar let erop dat het niet te druk wordt. Een wandplank mag absoluut niet overvol zijn. Je kunt beter kiezen voor twee wandplanken waar je wat servies plaatst, dan één wandplank waar veel servies bij elkaar gestapeld 
staan.

Nisjes

Een nis in de keuken is ideaal om je servies op te plaatsen. Het zorgt voor een chique afwerking van jouw servies. Onthoud ook hierbij: less is more, maar wissel servies af met gewone woonaccessoires. Wissel daarnaast af in hoogte om het visueel aantrekkelijker te maken. Naast een aantal prachtige, lage schoteltjes is het erg mooi om een hoge plant te plaatsen. Een nis is ook perfect om een spotje aan de bovenkant te monteren. Dit zorgt voor een prachtige blikvanger, waardoor jouw servies in het nisje letterlijk in de ‘spotlight’ komt te staan.

Open keukenkast

In gesloten keukenkastjes wil je jouw servies natuurlijk vooral praktisch indelen. In een open keukenkast moet het ook een beetje visueel aantrekkelijk zijn. In een open keukenkast is het belangrijk dat er niet te veel kleine, losse producten staan. Cluster deze producten op bijvoorbeeld een mooie dienblad of schaal en plaats het in de open keukenkast. Houd het daarnaast luchtig, zorg voor wat open plekjes in de kast. Bovendien zorgt het voor een mooi aanblik om te variëren in kleur, hoogten en vormen.

Bestel ons keukenmagazine

Wil je meer weten over het opbergen van jouw servies? Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken