Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Black is back

Stijlvol en stoer of strak en minimalistisch. Met zwart kun je alle kanten op. Het is dan ook niet voor niets dat deze sfeervolle kleur dé trend van dit jaar is. Een zwarte kleur in je badkamer of keuken zorgt voor een warme uitstraling, maar maakt de ruimte ook chic en modern. Dankzij de veelzijdigheid van zwart creëer je eenvoudig jouw gewenste effect. Het team van Furnlovers schreef een blog over de trend zwart in keukens en badkamers in samenwerking met Brugman. Lees het hier!

Dat zwart geliefd is blijkt wel volgens onze klanten. Op onze inspiratieblog delen tientallen klanten hun nieuwe zwarte keukens en badkamers. Wij begrijpen wel waarom! 

Met een zwarte keuken geniet je van een luxe keuken met een stoer randje. Of ga voor een zwarte badkamer wat zorgt voor een exclusieve en strakke uitstraling. Wanneer we kijken in de badkamers van onze klanten blijken ook zwarte elementen erg geliefd. Door zwarte elementen toe te voegen maak je de badkamer sfeervol en ruimtelijk, zonder dat het te donker wordt.

Een zwarte keuken of badkamer voor jou? Of ben je benieuwd naar de andere kleuren? Maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms! Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw ideale kleur te kiezen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken