Kleur bekennen in de keuken

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Kleur bekennen in de keuken

Gepubliceerd op 17-05-2017

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt al snel de vraag op: welke kleur keuken wil jij? Een witte keuken blijft voor veel mensen een veilige keuze. Maar er zijn daarnaast nog vele andere kleuren! Ben je op zoek naar inspiratie bij het kiezen van een kleur voor je (nieuwe) keuken? In deze blog vertellen we je meer over het gebruik van kleur in de keuken.

Vijftig tinten wit

Natuurlijk, wit is en blijft een prachtige kleur voor de keuken. Bovendien is wit een tijdloze kleur en daarmee een veilige keuze. Je loopt immers minder risico dat je de kleur na een aantal jaar beu bent. Maar ook in witte keukens zijn er keuzes genoeg wat betreft kleur. Want ga je voor een strakke, spierwitte keuken en creëer je daarmee een moderne uitstraling? Of kies je voor een romige crème kleur die prachtig past in een landelijke keuken?  

Spannende kleurcombinaties

Wil je het graag iets spannender maken? Probeer dan eens om wit te combineren met een andere kleur. Denk bijvoorbeeld aan een wit keukenblad met grijze keukenkastjes wanneer je een warme keuken wilt. Ben je juist op zoek naar een kleur die eruit springt? Combineer dan het witte blad met knalgele kastjes. Hiermee wordt je keuken een echte blikvanger! Door een knalkleur te combineren met wit zorg je er bovendien voor dat het geheel toch rustig blijft.

De trend van het moment: de donkere keuken

Wanneer je op zoek bent naar iets totaal anders zijn donkere kleuren een aanrader. Een volledig donkere keuken is op dit moment een echte trend. Donkere kleuren zijn warm en rustig, maar creëren tegelijkertijd een moderne en unieke uitstraling. Een donkere kleur lijkt misschien gewaagd maar juist wanneer de gehele keuken is uitgevoerd in één donkere kleur krijgt de ruimte een rustige en serene sfeer. 

Op zoek naar meer inspiratie? 

Wil je meer inspiratie opdoen en keukens in verschillende kleuren bekijken? Vraag dan ons gratis magazine aan. Hierin vind je pagina’s vol inspiratie en tips om kleur in jouw (nieuwe) keuken toe te passen. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Home
Keukens
Terug
Sluiten