Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Met een groene keuken ga je voor uniek en opvallend

Een groene keuken is een echte blikvanger. De natuurlijke kleur creëert harmonie en sfeer in de keuken en valt bovendien lekker op. Daarnaast is een groene keuken veelzijdig; je kunt alle kanten op met verschillende stijlen, tinten en materialen. Zo vind je altijd een groene keuken die past bij jouw persoonlijke wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden met de unieke groene kleur in jouw keuken? Lees dan snel verder!

Diverse groentinten

Wanneer je overweegt een groene keuken aan te schaffen is het belangrijk na te denken welke groentint bij jouw smaak en gewenste stijl past. Er zijn namelijk verschillende groentinten verkrijgbaar. Houd je van de natuur en laat je dit graag terugkomen in jouw keuken? Een mosgroene keuken benadrukt op stijlvolle wijze de natuurlijke sfeer in de keuken. Of ga voor stoer en stijlvol met een olijfgroene keuken, een mooie combinatie tussen bruin en groen. Een pastelgroene keuken is ideaal om rust en ruimte te creëren in jouw keuken. Liever een speels effect? Een blauwgroene keuken is lekker opvallend en fleurt jouw keuken helemaal op.

Een groene keuken combineren met verschillende kleuren en materialen

Is een volledig groene keuken net iets té groen? Geen probleem! De kleur groen is verrassend mooi te combineren met andere kleuren en materialen. Ga bijvoorbeeld voor een luxe en stijlvol geheel door groen met marmer te combineren. Of benadruk de natuurlijke sfeer in de keuken door voor een groen met hout keuken te gaan. Maak je groene keuken strak en modern door zwart toe te voegen, of maak het ruimtelijk en fris door te combineren met wit. Mag het wat stoerder? Staal en groen in de keuken zorgt voor een industriële look. 

Voor iedere keukenstijl

Dankzij de veelzijdigheid van de geliefde voorjaarskleur leent de kleur groen zich uitstekend voor vrijwel iedere keukenstijl. Met name in de landelijke en klassieke keukens komt groen prachtig tot z’n recht. De heldere kleur past mooi bij de rustieke uitstraling die vaak terugkomt in landelijke en klassieke keukenstijl. Maar de groene kleur staat ook prachtig in een moderne of industriële keukenstijl. De natuurlijke kleur geeft de stoere, moderne keuken een frisse, zachte uitstraling wat zorgt voor een bijzonder contrast.

Groene elementen in de keuken

Het is natuurlijk ook mogelijk groene elementen in de keuken te plaatsen. Zo geniet je van de mooie uitstraling zonder dat het teveel wordt. Kijk bijvoorbeeld eens naar groene keukenkastjes. Met groene keukenkasten geniet je van een stijlvol aanzicht in de keuken en bovendien valt de keuken lekker op. Of voeg groene tegels toe aan jouw keuken voor een speelse draai. Bovendien kun je kiezen uit diverse patronen, zoals visgraat of hexagon tegeltjes. 

Mogen de groene elementen wat subtieler? Je kunt bijvoorbeeld één muur groen verven, zoals de achterwand. Zo fleur je de ruimte op zonder dat de groene kleur overheerst. Of voeg groene accessoires aan de keuken toe om de keuken wat levendiger te maken. Denk bijvoorbeeld aan een groene vaasjes of groene kastgreepjes.

Een groene keuken voor jou?

Ben je enthousiast geworden over de groene keuken? Maak een afspraak en kom langs in één van onze showrooms om onze groene keukens in levende lijve te ervaren. Onze adviseurs staan voor je klaar.  Wil je liever nog wat inspiratie op doen? Bestel dan eenvoudig ons gratis magazine. Deze staat vol met tips en keukenvoorbeelden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken