Wij zijn geopend op 2e Pinksterdag, maak een afspraak of kom langs in een van onze showrooms!

Wij zijn geopend op 2e Pinksterdag, maak een afspraak of kom langs in een van onze showrooms!

Ontspan na het sporten met een Sunshower

In de lente en zomer ga je meer tijd buiten doorbrengen en ook weer buiten sporten. Voor velen betekent dit vaker sporten in de buitenlucht, genieten van de zonnestralen en het verbeteren van de algehele gezondheid. En wat is er beter dan na een training heerlijk onder de douche te stappen, zodat je spieren kunnen ontspannen? Bij Brugman weten we hoe fijn het is om na het sporten te ontspannen, daarom vertellen we je alles over de voordelen van de Sunshower voor een nog betere douche-ervaring.

Meer sporten & meer ontspannen

Het voorjaar en de zomer zijn perfecte seizoenen om meer tijd buiten door te brengen en actiever te worden. Of het nu gaat om joggen in het park, fietsen door prachtige landschappen of een potje tennis met vrienden; er zijn talloze manieren om van de buitenlucht te genieten en tegelijkertijd aan je gezondheid te werken. Na het sporten is er niets zo fijn als thuiskomen en jezelf belonen met een verfrissende douche. Het opwarmen van je spieren onder een warme straal water kan wonderen doen voor je lichaam en geest.

Heerlijke warme douche met Sunshower

Een Sunshower is de perfecte toevoeging aan je douche-ervaring. Het combineert de vertrouwde warmte van een douche met de therapeutische voordelen van infrarood- en UV-stralen. Terwijl de warme waterstralen op je huid vallen, dringen de infraroodstralen diep door in je spieren, waardoor spanning en pijn worden verminderd. Tegelijkertijd zorgt het zachte briesje van UV-licht voor een gezonde dosis vitamine D, die essentieel is voor een sterk immuunsysteem en gezonde botten.

Voordelen van een Sunshower

Een Sunshower in de badkamer biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Ontspanning van spieren: de combinatie van warm water en infraroodstralen helpt bij het verlichten van spierspanning en pijn na het sporten.
  • Verbeterde bloedcirculatie: de warmte van de Sunshower bevordert een betere doorbloeding, wat kan helpen bij het herstel van vermoeide spieren en het verminderen van zwellingen.
  • Huidverzorging: het milde UV-licht van de Sunshower kan helpen bij het verbeteren van de conditie van je huid en het stimuleren van de productie van vitamine D.
  • Algeheel welzijn: door regelmatig gebruik te maken van een Sunshower, kun je je algehele welzijn verbeteren en jezelf een heerlijk verwenmoment geven na elke workout.

Wil je meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag met het verbeteren van je badkamer ervaring? Vraag ons gratis magazine aan voor meer inspiratie over onze producten en diensten. Of plan vrijblijvend een afspraak in met een van onze deskundige adviseurs om je te helpen bij het realiseren van jouw ideale badkamer bij Brugman. Start jouw voorjaar fris en geniet van de luxe van een Sunshower na het sporten. Maak van je douche een plek van ontspanning en herstel en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken