Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer t/m zondag van stapelkorting tijdens Brugmania!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn onmisbaar in de badkamer: je hebt ze nodig om je klaar te kunnen maken en te bekijken hoe je eruitziet. Daarnaast bepalen ze voor een groot gedeelte de sfeer in je badkamer en laten ze de ruimte optisch groter lijken. Het is vervelend wanneer je niet genoeg licht hebt om jezelf te kunnen bekijken in de spiegel, wanneer deze beslaat of niet groot genoeg is. Gelukkig bieden de spiegels bij Brugman overal een oplossing voor. Lees er alles over in deze blog.

Spiegels die niet beslaan

Heb jij er ook zo’n hekel aan dat je spiegel helemaal beslagen is wanneer je uit de douche komt en jezelf wil klaarmaken voor de dag? In het assortiment van Brugman zitten een aantal spiegels waarmee deze irritatie verleden tijd is. Deze spiegels zijn voorzien van verwarming, waardoor ze een hogere temperatuur hebben. Daardoor beslaat de spiegel niet en kun jij direct na het douchen je make-up aanbrengen of haar in model doen.

Altijd goed zicht op jouw spiegel

Het is belangrijk dat jouw spiegel voldoende verlicht is: anders heb je nog steeds geen zicht op jezelf in de spiegel. Bij Brugman heb je de keuze uit verschillende opties: je gaat bijvoorbeeld voor een spiegel die aan de achterkant een lichtbron heeft, een spiegel met geïntegreerde lampjes of een losse lamp die je direct op de spiegel richt. Alle mogelijkheden hebben een geheel eigen uitstraling, maar zorgen sowieso voor veel extra sfeer.

Extra spiegel

Is het vaak druk bij jou in de badkamer en dringen voor de spiegel? Dan is het een goede optie om voor een extra spiegel te kiezen. Op die manier maakt iedereen zich rustig op zijn eigen tempo klaar. Bovendien zorg je met een extra spiegel ook nog voor wat meer sfeer in de badkamer. Overweeg ook eens om een extra vergrootspiegel toe te voegen aan je badkamer interieur. Deze is perfect voor wanneer jij bijvoorbeeld je make-up aanbrengt of je wenkbrauwen epileert.

Hoe groter hoe beter

Omdat een spiegel eigenlijk alleen maar voor meer sfeer en functionaliteit zorgt, is een grote spiegel of zelfs een spiegelwand een goede optie. Grote spiegels zijn er in verschillende maten, designs en kleuren. Daardoor zit er altijd wel een exemplaar bij dat perfect bij jouw badkamerstijl past.

Opbergruimte en spiegel in één

Je kunt ook kiezen voor een multifunctionele spiegel. De spiegelkast combineert het beste van beide werelden. Je kunt jezelf hierin van alle hoeken bekijken en tegelijkertijd geniet je van extra opbergruimte. Zo is de spiegelkast bijvoorbeeld perfect om je cosmetica producten, tandpasta voorraad of badkamerartikelen in op te bergen. Vaak zit er in spiegelkasten ook een weggewerkt stopcontact: ideaal om bijvoorbeeld je scheerapparaat in op te laden of je stijltang in te pluggen.

Optisch grotere ruimte door jouw ronde spiegel

Ronde spiegels zorgen er met hun vorm voor dat jouw badkamerruimte optisch nóg groter lijkt. Een ronde spiegel doorbreekt bovendien de rechtlijnigheid in een ruimte en zorgt daardoor voor een speels effect.

Brugman spiegels bij ‘Lang leve de liefde’

Wil jij graag een voorbeeld zien van Brugman spiegels in de badkamer? Bekijk dan eens het tv programma ‘Lang leve de liefde’ op SBS 6. In dit unieke programma gaan singles direct samenwonen op hun eerste date. De badkamers in dit programma zijn van Brugman en hierin zijn op stijlvolle en bijzondere wijze spiegels geïntegreerd. Je bekijkt het programma elke werkdag om 18:55.

Bestel ons gratis magazine

Het belangrijkste is dat jij een spiegel kiest die perfect bij jouw wensen aansluit: zowel op functioneel gebied als qua uiterlijk. Ben jij er nog niet helemaal aan uit welke spiegel het beste past bij jouw badkamer? Bestel dan ons gratis magazine. Deze staat boordevol inspiratie en spiegels in allerlei vormen, maten en designs.

Magazine aanvragen
Afspraak maken