Wij zijn geopend op 2e Pinksterdag, maak een afspraak of kom langs in een van onze showrooms!

Wij zijn geopend op 2e Pinksterdag, maak een afspraak of kom langs in een van onze showrooms!

Binnenkijken bij Suzanne: 'We zijn op ideeën gebracht, die we van tevoren nooit bedacht hadden’

Als keukenorganiser weet Suzanne als geen ander hoe belangrijk de indeling van een keuken is. Toch wordt dit naar haar mening te vaak over het hoofd gezien. Een koelkast die links in plaats van recht opendraait, terwijl je je glas rechts op het keukenblad neerzet. Samen met de professionals van Brugman ontwierp ze haar droomkeuken en gaat er een wereld van mogelijkheden voor haar open!

Al tien jaar kijkt Suzanne naar een keuken die ze eigenlijk spuuglelijk vindt, toch blijft het vervangen van de keuken uit… Het kost toch geld, tijd én inspiratie. Toeval bestaat dat Suzanne een bedrijf runt waarvoor ze keukens inricht. Als ze Brugman ondersteunt in de campagne ‘Opgeruimd het nieuwe jaar in’, valt haar oog in de showroom van Zoeterwoude op haar droomkeuken. “De donkergroene kleur met het frisse keukenblad is een prachtige combinatie. Modern én strak, daar hou ik wel van!”

Ze neemt afscheid van haar inmiddels 25 jaar oude keuken en kiest voor vernieuwing. Met als resultaat: een nieuwe leefruimte voor haar gezin. Aan tafel tekenen de kinderen, terwijl mama het ontbijt op tafel tovert. Aan de bar drinkt Suzanne een wijntje, terwijl ze geniet van haar mans kookkunsten. “We dachten altijd dat een keuken met kookeiland geen optie was, maar het past perfect in ons huis. We zijn samen met een professional van Brugman gaan passen en meten en we houden zelfs ruimte over. Het is een schiereiland in een L-vormige keuken geworden en daar zijn we ontzettend blij mee. Als ik kook, kijk ik zo uit op de woonkamer waar mijn kindjes van 3 en 5 samen spelen. Dat is gewoon veel gezelliger!” 

Een droom die uitkomt

Al gekscherend spreken Suzanne en haar man hun droom uit voor een wijnkoelkast. “Als je het écht hebt gemaakt in het leven, dan neem je een wijnkoelkast, grapten we naar nog.” Als de medewerker van Brugman de vele opties van een wijnkoelkast opsomt, blijkt een kleinere wijnkoelkast prima binnen het budget te vallen. “Weer een droom die uitkomt!”

Tot in de details

De afzuigkap aan het plafond maakt plaats voor een kookplaat met afzuigsysteem. “Je kijkt nu zo de woonkamer in en dat is een groot voordeel. De leefruimtes zijn nu één geheel. Als de kindjes aan het spelen zijn, ben ik erbij. In de nieuwe keuken hebben we veel meer lades en een hoek speciaal voor de koffie. En een grotere koelkast wat heel handig is met een gezin. Er is tot in de details met ons meegedacht en dat is heel fijn! Vanochtend ook, dan sta ik de havermout voor de kindjes te maken terwijl zij aan de bar een tekening maken. Het is gewoon veel gezelliger!” Op de vraag of ze de keuken nu ook vaker gebruikt, antwoordt Suzanne volmondig: “JA! In het weekend kookt mijn man graag en nu ga ik erbij zitten, drink ik een wijntje aan de bar en babbelen we bij. Dan merk je pas wat een grote verandering dit is!"

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken