Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Gek op hout

Hout is een geliefd materiaal in de keuken en dat is niet voor niets. Het natuurlijke materiaal zorgt voor sfeer en gezelligheid en is uitstekend te combineren met andere stijlen en kleuren. Of het nu gaat om een complete houten keuken of houten elementen, wij zijn gek op hout en vertellen je graag meer over de mogelijkheden met hout in de keuken. 

Met hout in de keuken kun je alle kanten op én geef je jouw keuken een stijlvolle uitstraling. Hout is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om z’n veelzijdigheid. Hoewel de houten keuken populair is in de landelijke keukenstijl, komt het ook prachtig tot z’n recht in andere stijlen, zoals de moderne of industriële keuken. Een houten keuken creëert een warme sfeer in huis, waarin je direct de nostalgie en gezelligheid voelt zodra je binnenstapt. Maar je hoeft natuurlijk niet voor een complete houten keuken te gaan om sfeer te creëren. Met houten elementen in de keuken kun je hetzelfde effect creëren! Wat dacht je van een houten keukenblad? Of ga voor een houten vloer of accessoires in hout. 

Onze nieuwste houten keukens

Bij Brugman blijven we graag op de hoogte van de mooiste keukentrends. Houten keukens en keukens met houten elementen kunnen dus niet ontbreken in ons assortiment. Ook in onze nieuwste keukens zie je het natuurlijke materiaal geregeld terugkomen. Ontdek onze beste houten keukens: 

Bender

De Bender keuken heeft een klassieke look en is lekker over de top. Deze keuken ademt sfeer en gezelligheid en heeft op stijlvolle wijze gebruik gemaakt van houten elementen. 

Lango

Deze stoere Lango keuken is compleet van hout en chique afgewerkt met donkere elementen. De keukenfronten zijn gemaakt van eikenhout en zorgen voor een ruimtelijke maar sfeervolle uitstraling. 

Lathrau

Op zoek naar een landelijke, maar hedendaagse keuken? Dan zit je goed met de Lathrau keuken. Matgrijze fronten worden stijlvol gecombineerd met houten elementen, waardoor je geniet van een tijdloze uitstraling.

XGL Carrer

Liever een compleet moderne keuken? Ga dan voor de XGL Carrer keuken. Het stoere, zwarte hout contrasteert prachtig met het witte kookeiland. Hierdoor creëer je een chique uitstraling en waan je je in een ware design keuken.

Overtuigd van de houten keuken?

Met hout in de keuken heb je gegarandeerd sfeer, stijl en gezelligheid. Wil jij ook een houten keuken? Of wil je houten elementen verwerken in de keuken? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Dan kijken we samen naar jouw wensen, zodat jij gegarandeerd jouw droomkeuken vindt.

Benieuwd naar onze keukens? Ontdek onze collectie op de website en laat je inspireren!

Magazine aanvragen
Afspraak maken