Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Wat zien we bij onze klanten in de badkamer

Sinds 1971 plaatsen we keukens en badkamers bij tevreden klanten die trots super mooie beelden van hun Brugman keuken of badkamer met ons delen. Omdat het stiekem toch het leukste is om te kijken bij andere mensen in huis, laten wij hier graag wat beelden van onze klanten zien en lichten we de trends die we zien toe. Wil jij hier nog meer van zien? Bekijk het hier.

Trend: de zwarte stalen inloopdouche

De zwarte stalen inloopdouche is een ware trend van dit moment. Daarnaast voegt het daadwerkelijk iets toe aan de badkamer. Het creëert een ruimtelijk gevoel en toch een duidelijke afscheiding met de rest van de badkamer. Een zwarte stalen inloopdouche geeft meteen sfeer en oogt luxe. Je kunt oneindig variëren met stalen inloopdouches in diverse frames, zoals de dikte van het staal en de textuur. Zwarte stalen inloopdouches zien we voornamelijk terug in industriële en moderne stijlen.

Losse waskommen op een meubel

Waar voorheen mensen toch vaak kozen voor een badkamermeubel met inbouwwastafel, zien we steeds meer terug dat mensen kiezen voor een kast met een losse waskom. Het zorgt direct voor een luxe hoteluitstraling. Mensen combineren graag zelf hun waskommen en badmeubel en zorgen hiermee voor een eigen, persoonlijke touch. Er wordt ook steeds minder gekozen voor een standaard witte wastafel en meer gevarieerd met andere kleuren, zoals terra en blauw.

Grote spiegels

Wat tegenwoordig ook niet meer ontbreekt in de badkamers is een of meerdere grote spiegels. Spiegels worden groter en groter. Tegenwoordig zijn ze vooral rond van vorm, langwerpig of zelfs over de hele wand. Wij begrijpen deze trend ook maar al te goed. Grote spiegels zorgen voor een ruimtelijke uitstraling en maken je badkamer optisch groter.

Grijze betonlook tegels

Industriële badkamers zijn een trend van dit moment. Grijze betonlook tegels passen hier perfect bij. Deze trend is er al enige jaren en zal zeker nog jaren blijven. De betonlook tegels worden zowel voor de vloer als wand gebruikt. Vaak worden deze gecombineerd met zwart, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Ook hout zien we vaak terug in combinatie met betonlook tegels. Hiermee haal je een warme, natuurlijke sfeer naar de badkamer.

Deel jouw Brugman badkamer!

Ben jij ook trots op jouw Brugman badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op instagram met de hashtag #mijnbrugman of tag ons. Zo komt wellicht binnenkort ook jouw foto op deze website of op de instagrampagina van Brugman keukens & badkamers. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Vraag dan ons gratis magazine aan en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken