Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De badkamertrends van 2021

Een nieuw jaar betekent nieuwe badkamertrends! Wat is in 2021 de trend en welke trend past er bij jou in de badkamer? Lees verder en ontdek!

Maak je badkamer groen

Groen is hip. In 2020 was groen al een interieurtrend in de woonkamer en keuken, in 2021 komt daar de badkamer bij. De kleur groen staat voor veiligheid en gezondheid (hebben we dat even nodig na 2020..) en groen heeft een ontspannende werking. Zet die nieuwe plant in de badkamer in plaats van de woonkamer of waag een gok en verf een muur groen!

Donkere badkamers zijn het nieuwe wit

Donkere badkamer zijn niet helemaal nieuw, maar nog steeds hartstikke up-to-date. Dit is een gewaagde keuze, maar kan heel mooi uitpakken. Zwart is goed te combineren met bijna alle materialen. Hout, metaal of chroom, het past allemaal bij donkere kleuren. Kies voor een donkergrijs wastafelmeubel, zwarte kranen of voor de daredevils een volledig donkere badkamer.

Retro is terug

Waar enkele jaren nog laatdunkend werd gedacht over retro, is dat beeld anno 2021 volledig omgedraaid. Het gebruik van onder andere terrazzo wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden! Terrazzo is meestal gemaakt van marmer en dus heel sterk. Gebruik terrazzo tegels in jouw badkamer voor een unieke blikvanger, waar je lang van kunt genieten.

Hout in je badkamer

Waar je niet als eerste aan denkt, is houtlook in de badkamer. Maar het kan veel sfeer en warmte brengen in jouw badkamer. Kies voor houtlook tegels, een houten wastafelmeubel of een houten opbergkast. Nog wat huiverig over deze trend? Lees dan hier advies van onze badkameradviseur.

Milieubewust in je badkamer

We worden ons steeds bewuster van het milieu en dat is goed! De kamer die we nog regelmatig overslaan in het milieubewuster maken van onze woning is de badkamer en dat is zonde! Er zijn enorm veel producten die jou kunnen helpen om water en geld te besparen. Denk aan een verlichte spiegel, een waterbesparende regendouche, douchetoilet of een sunshower.

Vrijstaande badkuip

Wil jij een echte eyecatcher in jouw badkamer? Kies dan voor een vrijstaande badkuip. Een vrijstaande badkuip heeft een tijdloze uitstraling en past in elk interieur. Niet elke badkamer is geschikt voor een vrijstaande badkuip, kijk daarom goed wat bij jouw badkamer past. Kies jij voor een modern model of een klassieke look met vier pootjes?

Muur als eyecatcher

Geen plek voor een vrijstaande badkuip in jouw badkamer? Kies er dan voor om een muur een complete make-over te geven. Maak deze muur totaal anders dan het interieur van de rest van je badkamer. Een ander kleurtje, volledig betegeld of behangen? Zorg ervoor dat de muur een blikvanger wordt in jouw badkamer, op welke manier dan ook.

Bewezen trends

Niet alle trends voor in de badkamer zijn nieuw. Zo blijft de betonlook en de industriële look een ware schot in de roos. Daarnaast zijn ook gekleurde kranen, bijvoorbeeld zwart of goud, nog steeds veel geplaatste producten. Op die manier kun je gemakkelijk meer uitstraling creëren in je badkamer, zonder al te grote veranderingen te hoeven doen.

Gratis magazine aanvragen

Duizelt jouw hoofd van alle badkamerideeën, zie je door de bomen het bos niet meer of wil je op je gemak alles nog even doorlezen? Dat kan! Vraag hier het gratis magazine van Brugman aan en neem de tijd om alle trends op je in te laten werken. Onze badkamerspecialisten helpen je graag om advies te geven of al je vragen te beantwoorden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken