Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

XGL-REYES-131-F

Keukenwinkel: Brugman keukens en badkamers Leeuwarden
Van € 28.325€ 10.950
Nu 61% korting, wees er snel bij want weg=weg!
  • Kwaliteitskeukens voor meeneem prijzen
  • Volledig aanpasbaar naar wens
  • Wees er snel bij want weg = weg

Onze showroomkeukens zijn altijd erg in trek. Dit heeft te maken met de hoge kortingen die soms wel oplopen tot 70%. En er is niks mis met deze keukens, we hebben gewoon de ruimte nodig. Met deze hoge kortingen komen we elkaar goed tegemoet.

Toch een andere prijs in gedachte? Bij ons is alles bespreekbaar. Reserveer deze keuken en kom binnen 2 weken langs in de betreffende showroom. De prijs kom je samen met onze verkopers wel uit!

Omschrijving

Deze sterk afgeprijsde showroomkeuken kun je vinden bij Brugman in Leeuwarden. Het is een hoek-keuken in de kleur wit en in de stijl modern. Je profiteert nu van 61% korting, waardoor deze keuken al voor € 10950 van jou kan zijn! Heb je interesse in deze keuken of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0582130383 of mail naar leeuwarden@brugman.nl. Je kunt ook vrijblijvend een bezichtiging plannen.

Keukenwinkel Leeuwarden
Opstelling Hoek
Greep Greeploos
Stijl Modern
Kleur Superwit glanzend
Locatie Leeuwarden
Type Werkblad Composiet
Kokend Waterkraan Aanwezig Nee
Wijnkoeler Aanwezig Nee

Reserveer deze keuken hier

Interesse in deze keuken? Laat hieronder dan jouw contactgegevens achter. Wij zetten de keuken dan 48 uur voor je vast en zullen contact met je opnemen. Je bent nog niets verplicht. Pas als je in de winkel geweest bent, maak je de keuze of je de keuken daadwerkelijk wilt. Het kan zijn dat de keuken al verkocht is en dat dit nog niet is doorgevoerd maar is dit het geval, nemen wij contact met je op.
Vul hier je gegevens in
nieuwsbrief

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Meer showroomkeukens in Brugman keukens en badkamers Leeuwarden

Magazine aanvragen
Afspraak maken