Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Greeploze keukens: Strak en functioneel

De greeploze keuken is in opkomst. Vooral mensen met een voorliefde voor een modern interieur kiezen voor een greeploze keuken. Hou jij van strak, eigentijds en functioneel? Dan is een greeploze keuken vast iets voor jou. Wist je trouwens dat er ook semigreeploze keukens bestaan?

Hoe werkt de (semi)greeploze keuken?

In een greeploze keuken zijn de kastdeurtjes aan de bovenkant voorzien van een inkeping. Hier leg je je vingers in om het deurtje te openen. Het halfbroertje van de greeploze keuken is de semigreeploze keuken. In plaats van een inkeping zit er boven op ieder kastdeurtje een platte greep, die je bijna niet ziet. Zo combineer je de uitstraling van een greeploze keuken met het gemak van keukengrepen.

Materialen en afwerking

Liefhebbers van modern kiezen vaak voor een greeploze keuken in een strak design. Bijvoorbeeld in hoogglans of een ander glanzend materiaal. Maar ook een greeploze keuken uitgevoerd in mat of hout is populair. Niet alleen de uitstraling is belangrijk bij de materiaalkeuze, maar ook je wensen op het gebied van onderhoud. Op een glanzend oppervlak zie je bijvoorbeeld sneller vingerafdrukken.

Vuilgevoeligheid en onderhoud

Op een greeploze keuken heb je mogelijk wat sneller vingerafdrukken en vuil dan op een keuken met greepjes. Maar bij die laatste zijn het de greepjes die vuil worden. Uiteindelijk is er weinig verschil. Wel zijn greeploze keukens vaak makkelijk schoon te maken, doordat je alleen maar gladde oppervlakken hebt.

Wij adviseren je graag

Past een greeploze keuken bij jou? En zo ja, voor welk materiaal kies je? Bezoek eens een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor je klaar met goed advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken