Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman toilet Whole
Brugman toilet Whole
Brugman toilet Whole
Brugman toilet Whole

Toiletruimte Whole

Sommige kleuren hebben direct een rustgevend effect en laat deze toiletruimte daar nou net een van zijn. De beige tegels, de tegels in visgraatmotief en betonlook vloer geven deze toiletruimte een fijne sfeer. Alles is in balans. Terwijl de spiegel met gekleurde LED-verlichting het een moderne touch geeft.

Landelijk & betonlook

  • Iris wholestone in betonlook en met visgraatmotief
  • Hangend toilet met softclose
  • Ingebouwde kraan
  • Organisch gevormde spiegel met LED 


Comfort van steen

Je zou willen dat je jezelf de hele dag kon terugtrekken in deze toiletruimte die zijn uitstraling grotendeels te danken heeft aan de stenen op de vloer en wand.

Organisch spiegelbeeld

Een toiletruimte is tegenwoordig niet compleet zonder een spiegel.Prachtig is deze zeker door de organische vorm. Praktisch is deze spiegel ook door de aanpasbare LED-verlichting.

Ronde vormen

Softclose op de moderne toiletten is meer dan fijn net als de ronde vormen die in dit toilet terug te vinden zijn bij het hangende toilet en het fonteintje.

Prijs zoals opgesteld € 2.190

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken