Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman toilet Shark
Brugman toilet Shark
Brugman toilet Shark
Brugman toilet Shark

Toiletruimte Shark

Ben jij fan van zwarte details in een interieur? Dan valt dit toilet zeker in de smaak. De zwarte toilet met softclose, spoelbak, toiletrolhouder en spiegel maken deze toiletruimte een perfect geheel. Helemaal in combinatie met de goudkleurige messing kraan.

Trendy & chique


Mix & match tegels

Wat als je niet kan kiezen tussen al die mooie tegels met ieder hun eigen effect? Dan combineer je deze toch gewoon! De blauwe metrotegels die altijd een trend lijken te blijven en de zwarte hexagon tegels matchen perfect bij elkaar.

Chique zwart

Om deze sfeer door te trekken zijn alle details doorgevoerd in het chique zwart. Het hangende softclose toilet met de bijbehorende spoelknop, wc-rolhouder, fonteintje en spiegel.

Eyecatcher

De goudkleurige kraan is niet alleen een eyecatcher, maar ook heel praktisch vanwege de handige greep waarmee je het watervolume perfect kan regelen.

Prijs zoals opgesteld € 2.163

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken