Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Porto

Een badkamer met een unieke uitstraling, maar dan wél op een subtiele wijze. Met het reliëf van de wandtegels op de muur achter het badkamermeubel steelt deze industriële badkamer het hart van menig detailliefhebber. En daarnaast hoeft een badkamer niet groot te zijn om alle gemakken die je je kunt wensen te bezitten.

Industrieel & uniek

  • Unieke wandtegel
  • Eiken badkamermeubels
  • Industriële douchecabine met regen- en handdouche
  • Spiegel met touchbediening
  • Soft close toilet

 

Droomcabine

Dit is een badkamer waar je naar blijft kijken en dat komt niet alleen door de wandtegel met reliëf. Ook de industriële douchecabine is een eyecatcher van deze ruimte. Dat daar zowel een Dreamshower regen- als handdouche inzitten geeft veel comfort. Net als het praktische zwarte nisje voor je doucheartikelen. Met je ogen dicht is het net alsof je in het regenwoud staat en de warme regenstralen over je hoofd stromen. Helemaal even weg in je eigen badkamer dus.

Sfeervol eiken

De eiken badkamermeubels geven de kamer zijn warme sfeer en bieden daarnaast lekker veel opbergruimte met de twee brede lades en de extra hangkast met planken. Grote voordeel aan deze hangende meubels is dat het schoonmaakwerk een stuk eenvoudiger maakt. Binnen een mum van tijd heb je de badkamervloer schoon zonder dat je met de stofzuiger en/of dweil hoeft te manoeuvreren. Ook heb je geen last meer van vuil dat achter allerlei hoekjes en randjes blijft hangen.

Touch

De spiegel met ledverlichting die werkt op touchbediening is een nieuwe optie voor de moderne badkamer die van alle gemakken voorzien is.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken