Brugman badkamer Olivia

Klassiek en ruimtelijk

  • Ruime douche met zitje
  • Bad met romantische uitstraling
  • Donker granieten blad met witte keramische wasbakken
  • Combinatie van verschillende tegels


Deze ruim opgezette badkamer is van alle gemakken voorzien. De grote douche met glazen deur beschikt over een zitje en is voorzien van zowel een regendouche als handdouche. Het bad met opstapje is mooi afgewerkt met een 5-delige kranenset zonder zichtbare slangen. Het gebruik van de betonbrick- en patchwork tegels geeft een unieke uitstraling aan de badkamer, terwijl de matte betonpoque tegels op de vloer rust creëren.

Handige oplossingen

Deze stijlvolle badkamer is voorzien van slimme oplossingen voor iedereen. Zo is de vloer helemaal glad, waardoor iedereen gemakkelijk de douche inloopt. Het zitje is ideaal voor wie graag even de tijd neemt tijdens het douchen. Als je de badkamer vaak tegelijk gebruikt is de dubbele wastafel een echte uitkomst.

Past deze badkamer helemaal bij jou?

Wil je graag deze badkamer met bad en inloopdouche eens in het echt komen bekijken om te zien hoe dat ruimtelijke gevoel bevalt? Kom dan eens langs in onze showroom, waar je de grijs-witte badkamer op je gemak zelf kunt bekijken.

Prijs zoals opgesteld € 8.265
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten