Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Mirall-8150-F

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb jij geen grote ruimte voor je nieuwe keuken? Deze keuken in neutrale tinten past ook perfect in een kleinere ruimte. Het keukenblad van composiet met marmerlook en de moderne keukenapparatuur maken deze keuken helemaal af. 

Modern & sfeervol


Goede keuze

Het composiet werkblad geeft je met de lichte marmerlook direct een heel luxe gevoel, maar het materiaal is ook lekker praktisch. Door de hoge dichtheid is het bovendien een hygiënische keuze. 

Spetters

Ook de achterwand is zowel stijlvol als enorm handig. De tijdloze en blijvend populaire tegels zijn makkelijk af te nemen en dat is wel zo fijn als er spetters uit de pannen komen.

Verlichten

De afzuigkap zie je bijna niet doordat deze netjes is weggewerkt in het plafond. De afzuiging (https://www.brugman.nl/keukens/apparatuur/afzuigkap/) is uitgevoerd met ingebouwde verlichting die zorgt voor het perfecte kooklicht. 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken