Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Larosa

Ben jij ook zo dol op donkere houten meubels? Dan staat deze badkamer ongetwijfeld hoog op je lijstje. Deze nieuwste optie is helemaal de trend van nu die straks verandert in een klassieke keuze. En hoe ideaal wil je het hebben met bad, regen- en handdouche in één.

Klassiek & compleet

 

Alles in één

Bij ruimtegebrek is de keuze tussen wel of geen bad eentje die je vaak liever niet maakt. Want hoe fijn is het om na een drukke of koude dag je onder te dompelen in het warme water. Pure verwennerij voor je spieren. En daarna spoel je je nog even snel af met de handdouche. Of misschien heb je iets minder lang de tijd en ga je voor de ontspanning van de regendouche.

Praktische eyecatcher

De echte eyecatcher van deze badkamer is beslist het donkere eiken badkamermeubel. Daarnaast biedt het zeeën aan opbergruimte met de twee grote lades en de extra kast met legplanken. En ook achter de spiegel met ledverlichting gaat nog extra kastruimte schuil. Praktisch aan het hangende meubel is de dubbele wasbak. Die zorgt ervoor dat je prima met twee of drie personen tegelijk je voorbereidingen voor de dag of nacht kunt treffen.

Toilet met nis

Het toilet met soft close heeft in deze ruimte zijn eigen hoekje en dat is helemaal niet erg. Lekker bij de verwarming die ideaal is om meerdere handdoeken en washandjes aan te drogen. Met achter het toilet een ruim nisje met legplanken voor leuke accessoires, wc- rollen of toiletartikelen.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken