Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Lango-7030-F

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Deze keuken past perfect bij een industrieel interieur, maar absoluut ook in een landelijke omgeving. Kortom de chique donkere afwerking en Laguna eiken fronten passen binnen verschillende stijlen. Bovendien is de keuken van allerlei handigheden voorzien zoals een Aquahot kraan en grote koelkast.

Industrieel & landelijk

  • Aquahot 3-in-1 kraan
  • Werkblad met steenlook
  • Oven en combimagnetron van Zanussi
  • Handige wandplanken
  • Grote Samsung koelkast


Ruimtelijk

Koken is in deze keuken absoluut een feestje door alle ruimte, de dubbele ovens en koelkast met meer dan voldoende ruimte voor alle boodschappen. Het werkblad is daarbij heel praktisch voorzien van lekker veel ledverlichting, zodat je al je kookgerei en ingrediënten te allen tijde goed kunt zien.

Flexibel

De combinatie van materialen is iets wat gelijk opvalt. De warme sfeervolle Laguna eikenkeukendeuren vormen samen met de stoere zwarte grepen en apparatuur in de rest van de keuken een lust voor het oog. Dit past perfect bij het kunststof keukenblad met blackgold metal steenstructuur. Het is dus net alsof je een stenen werkblad hebt, maar wel met alle voordelen van kunststof. En dan hebben we het nog niet over de altijd hippe metrotegels gehad.

Praktisch

Bij de afwerking is aan alles gedacht zoals het sfeervolle nisje tussen de kasten, open regaal kast, verschillende wandplanken en een Gun Metal Aquahot kraan met ronde uitloop. Deze kokend waterkraan is een ideaal hulpmiddel bij het koken, maar zorgt er ook voor dat er zonder enige inspanning een lekker kopje thee op tafel staat.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken