Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

GL Ancora 76W

Prijs zoals opgesteld
€ 34.500
Prijs zoals opgesteld € 34.500
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

 

Op zoek naar een unieke droomkeuken? Nou dit is hem hoor. Een landelijke en moderne keuken met kookeiland. De greeplijst met ledverlichting zorgt er letterlijk voor dat dit het lichtpuntje van je woning wordt en kijk eens naar het composieten werkblad… dat lijkt wel te zweven.

Landelijk & modern

 

Kokend of gefilterd?

Wanneer je graag kookt zal je ongetwijfeld uren in deze fijne keuken kunnen staan aan de inductiekookplaat op je eigen kookeiland. Even snel de pasta opzetten of een eitje koken doe je in een handomdraai door gelijk kokend water in de pan te laten stromen vanuit de Franke Helix touch 4-in-1 kraan. Door het indrukken van de veiligheidsknop tover je zowel kokend als gefilterd water uit de kraan. Gefilterd water hoef je van nu af aan dus niet meer in flessen te kopen. Warm en koud water kan je gewoon met de hendel zoals bij elke mengkraan tappen.

Tweedeling met opbergmogelijkheden

De keuken straalt minimalisme uit door het ontbreken van toeters en bellen. Gewoon lekkere strakke lijnen van de greeploze witte softmat keukendeuren langs het kookeiland. De hoge kastenwand tegen de muur voert het strakke karakter door, maar wel met een warm houttintje. De inbouwkasten bieden veel opbergmogelijkheden en maken ruimte voor de combistoomoven en oven met magnetronfunctie. Dubbel genieten.

Koffiemomentje

Driedubbel genieten doe je met de koffiecorner die voldoende stopcontacten heeft voor andere apparaten. Als echt koffieliefhebber wil je gewoon graag een mooie plek voor jouw favoriete apparaat en die krijg je.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken