Brugman badkamer Elise

Totaaldeal voor je badkamer

  • Strak wit glanzend greeploos meubel
  • Hoge kast voor extra opbergruimte
  • Afgesloten douchecabine
  • Duobad


De Elise badkamer is dankzij de taupekleurige tegels in verschillende formaten zeer stijlvol. De bijpassende accessoires dragen hier zeker een steentje aan bij. Het comfortabele duobad en de afgesloten douchecabine zorgen ervoor dat jij iedere dag weer kan genieten van pure luxe.

Brugman badkamer Elise

Deze badkamer heeft dankzij de taupekleurige tegels in verschillende formaten een stijlvolle uitstraling. Ook het comfortabele duobad is hiermee bekleed. Het wit glanzende, greeploze meubel, zorgt voor een strakke afwerking. De hoge kast, ook in het wit uitgevoerd, biedt extra opbergruimte. Hier ruim je al jouw douchespullen op een georganiseerde manier in op.

Dankzij de afgesloten douchecabine geniet je van een heerlijke douchemoment. De bijpassende accessoires geven deze badkamer een rustieke uitstraling. In deze badkamer kom je gegarandeerd iedere dag weer tot rust.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze badkamer met bad en douche precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Prijs zoals opgesteld € 4.950
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten