Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Elise

Met deze taupekleurige badkamer met witte details is het net alsof je midden in een grot van een heerlijke spa bent beland. Goed nieuws! Want dit kan zomaar eens je eigen spa worden met een comfortabel bad, fijne douche en de vele opbergruimte kan ook maar mooi meegenomen zijn.

Natuurlijk & praktisch

  • Ligbad
  • Afgesloten douchecabine
  • Hoogglans witte badkamermeubel
  • Kast met extra opbergruimte
  • Toilet met soft close

 

Speels geheel

Krijg jij ook gelijk een fijn en behaaglijk gevoel bij deze badkamer? Dat kunnen we ons tenminste goed voorstellen. De combinatie van vierkante vloertegels, de rechthoekige badkamertegels op de wand met
een halve zijde met kleine tegeltjes zorgen daarnaast voor een speels geheel.

Antikalk

In de douchecabine kun je je even heerlijk afsluiten van de rest van de wereld. Voel jij de warme waterstraal al over je schouders lopen… Doe je ogen maar eens dicht en kom helemaal tot rust. Extra fijn is dat je na het douchen niet met een trekker in de weer hoeft door de antikalkbewerking van de douchewanden. Lekker ontspannen kan je trouwens ook prima in het fijne bad. Het handige aan dit bad is dat je tijdens het badderen tegelijkertijd je haren kunt wassen en uitspoelen en de badolie makkelijk van je lijf afspoelt. Vervolgens pak je binnen handbereik die heerlijk opgewarmde handdoek van de radiator om je af te drogen.

Extra opbergen

Nu hebben we het nog alleen maar gehad over hoe mooi en comfortabel deze badkamer is, maar praktisch moeten we daar ook absoluut aan toevoegen. In de twee lades van het hangende hoogglans badkamermeubel kun je al veel spullen kwijt en met de toevoeging van een extra kast wordt dat alleen nog maar meer.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken