Carrer-Thormes

Modern en kleurrijk

  • Unieke 75 cm brede inbouw koel-vriescombinatie
  • Vaatwasser op hoogte
  • Gelakte deuren
  • Zwarte design glazen kasten

Keuken Carrer-Thormes

De Carrer-Thormes zorgt voor (extra) kleur in jouw huis. De keuken is voorzien van rood gelakte fronten, die zorgen voor een speelse en vrolijke uitstraling. De moderne afwerkingen van deze keuken, zoals de zwarte glazen design kasten, de slanke opbouwgrepen en het gladde aanrechtblad maken het mooi strak.

De keuken heeft een inbouw koel-vriescombinatie van 75 cm breed in de hoge kastenwand. Verder is de vaatwasser op handige heuphoogte geplaatst, zodat je nooit meer hoeft te bukken bij het in- en uitruimen.

Ben jij enthousiast over de Carrer-Thormes? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je liever een andere kleur of opstelling? Kom langs in een van onze showrooms en laat je inspireren en adviseren door onze adviseurs, we helpen je graag.
 

Prijs zoals opgesteld € 16.950

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten