Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

Carrer-Thormes

Prijs zoals opgesteld
€ 17.100
Prijs zoals opgesteld € 17.100

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Ben je wel in voor iets meer kleur in de keuken? Dan is dit absoluut een model dat het overwegen waard is met het matlak karmijn rood en het staalzwart. Deze stijlvolle keuken heeft een extra brede koel-vriescombinatie en een vaatwasser op hoogte waardoor bukken voor altijd verleden tijd is.

Stijlvol & trendy

  • Extra brede koel-vriescombinatie van 70 cm.
  • Glaskasten met ledverlichting
  • Vaatwasser op heuphoogte
  • Handig nisje
  • Kunststofblad in black gold metal

 

Harmonieus geheel

Deze keuken heeft een unieke uitstraling en dat is absoluut wat je wilt in je woning. Het karmijn rood in matlak springt gelijk in het oog, maar door het matte staalzwart dat wordt doorgetrokken in de rest van de kasten, het keukenblad en de achterwand vormt dit design een harmonieus geheel. De donkere mengkraan en spoelbak dragen daar alleen nog maar verder aan bij.

Nooit meer bukken

De Whirlpool apparatuur is bovendien bijzonder praktisch ingericht in deze keuken. Zo zit de vaatwasser ingebouwd op heuphoogte waardoor je niet meer hoeft te bukken om deze in en uit te ruimen. Een favoriet klusje zal het nooit zijn, maar hierdoor wordt het zeker een stuk prettiger. Daarnaast is de koel-vriescombinatie in plaats van de normale 60 cm, nu 70 cm. breed. Lekker veel ruimte voor je versproducten dus.

Glaskasten

Zo zonder verlichting lijkt de glaskast boven de wasbak gewoon een mooie zwarte kast, maar als de ledspotjes aanfloepen dan komt de kast tot leven en zie je niet alleen de inhoud, maar ook het speelse patroon in de deuren. Ook onder de kasten hangen spotjes die ervoor zorgen dat je extra licht hebt tijdens de bereiding van de lekkerste gerechten en jij alles goed kunt zien. Wel zo fijn!

 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken