Brugman badkamer Caprera

Ruimte, in detail

  • Ruim ligbad van 200 cm
  • Luxe inloopdouche met zitje, inbouwkranen en zijdouches
  • Mat witte, vierkante opbouwkommen
  • Grote spiegel


Met de Caprera badkamer breng je pure wellness naar jouw huis. Het extra grote bad van 200 centimeter en de royale regendouche met maar liefst drie zijdouches en zitje maken deze badkamer perfect om te ontspannen na een lange dag werk.

Brugman badkamer Caprera

Deze ruime badkamer van Caprera met bad en douche staat in het teken van pure wellness. Het extra grote bad van 200 centimeter en de grote regendouche met maar liefst drie zijdouches en zitje maken deze badkamer perfect om te ontspannen.

Het vrijhangende meubel van massief hout met witte, vierkante opbouwwastafels en inbouw wastafelkranen maken deze badkamer helemaal van deze tijd. Dankzij de grote betonlook tegels in combinatie met de gestucte wanden en grote spiegel krijgt deze badkamer een stoere, strakke uitstraling. Je komt hoe dan ook tot rust in deze ruime, moderne badkamer.

Interesse in deze badkamer? Kom langs!

Is deze grijs-witte badkamer precies wat jij zoekt? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je een ander bad of badkamermeubel? Of wil je misschien andere tegels? Kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden samen met jou om zo tot jouw ideale badkamer te komen.

Prijs zoals opgesteld € 7.885
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten