Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Caprera

Na een paar keer snoozen zet je de wekker uit en stap je met je slaperige hoofd onder de douche. Herkenbaar? Dan is een douche waar je lekker onder kunt zitten misschien wel iets voor jou.

Praktisch & modern

  • Extra groot ingebouwd ligbad
  • Douche met zitje en regen- en handdouchekop
  • Badkamermeubel met dubbele wasbak
  • Handige plateaus rondom douche en bad voor toiletartikelen

 

Extra ruim badderen

Het extra grote ligbad van 2 meter is absoluut de eyecatcher van deze badkamer. Eindelijk een bad waar je nu wel perfect met z’n tweeën in past of in je eentje lekker alle ruimte voor jezelf hebt natuurlijk. Dat het bad ingebouwd is met tegels is niet alleen heel stijlvol, maar de plateaus die dit oplevert zijn ook heel handig om je badspullen en handdoeken op kwijt te kunnen.

Droomdouche

Hoewel het grote bad er echt uitspringt, moeten we de uiterst fijne douche ook niet vergeten, want ook die is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de Rainbow regen- én handdouche én de twee zijdouches die uit de muur komen. Maar ook het plateau is enorm handig om je verzorgingsartikelen op te zetten. En dat zitje in de douche is helemaal een uitkomst om lekker te gaat zitten tijdens je ontspanningsmomentje.

Sfeervol hout

Dat de badkamer lekker strak is afgewerkt zie je niet alleen aan de grote grijze tegels, maar ook het badmeubel is heerlijk minimalistisch. De houtlook zorgt voor een fijne sfeer en de dubbele wasbak is uiterst handig wanneer je met z’n tweeën bij de spiegel moet zijn. En de inbouwkraan geeft hierbij een elegante en luxe uitstraling. Met de strakke uitstraling door de thermostaat die zich in de muur bevindt is dit een populaire keuze. Aan de linkerkant hangt ook nog een aparte spiegel, wat het scheren en make-up opdoen een heel stuk makkelijker maakt.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken