Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Kiezen voor meer dan een koelkast

Hecht jij bij je keuze voor een koelkast vooral aan design, kracht, comfort en leuke extra's? Dan neem je natuurlijk een Amerikaanse koelkast. Deze wordt ook wel side-by-side-koelkast genoemd. Hou je van retro? Dan is een SMEG koelkast met Italiaans design helemaal het einde.

Amerikaanse koelkast

De tweedeurs Amerikaanse koelkast is extra krachtig en lekker groot. Deze is vrijstaand en als inbouwkoelkast verkrijgbaar. Een Amerikaanse koelkast beschikt standaard over:

  • Een watertap en ijsmaker (ijsblokjes en crushed ijs).
  • Twee deuren; één voor het koelgedeelte en één voor het vriesgedeelte
  • Extra veel koel- en vriesruimte.

SMEG retrokoelkast

Naast de Amerikaanse koelkast is de SMEG koelkast populair, vooral onder designliefhebbers. Het gaat om een vrijstaande koelkast, verkrijgbaar in diverse maten en in bijna alle kleuren van de regenboog.

Een koelkast kiezen: waar let je op?

Of je nu een Amerikaanse koelkast of een SMEG koelkast koopt, de volgende aandachtspunten zijn belangrijk:

  • Inhoud: De Amerikaanse koelkast is door zijn grootte ideaal voor een groot gezin. Hierin kun je voor de hele week je boodschappen kwijt. Van de andere kant: loze ruimte betekent onnodig energieverbruik. Bedenk dus hoe vaak je boodschappen doet en hoeveel ruimte je nodig hebt.
  • Indeling: In een Amerikaanse koelkast kom je niet snel ruimte te kort. Kijk wel of de koelkast voldoende (verstelbare) schappen, rekken en lades heeft voor de producten die jij erin wilt bewaren. Heb je bijvoorbeeld graag diepvriespizza's op voorraad? Kies dan een diepvries met extra grote lades.
  • Energieklasse: Zeker bij een Amerikaanse koelkast is een voordelige energieklasse een goede investering. Let op: energie gaat vooral verloren wanneer de deur van de koelkast opengaat. Ben je vaak van huis, dan haal je het prijsverschil tussen een A+ en een A++ model er waarschijnlijk niet uit.

Waardevolle extra's

Heb je de basisvereisten voor jouw Amerikaanse koelkast of SMEG helder? Dan zijn deze features nog het overwegen waard:

  • Een mooi display, waarop de temperatuur van alle compartimenten zijn af te lezen.
  • NoFrost-uitvoering: geen rijp- en ijsafzetting.
  • Een flessen- of wijnrek.
  • Ledverlichting.

Kom langs voor the best Amerikaanse koelkast

Je hebt nu vast al een idee van jouw most wanted Amerikaanse koelkast. Onze adviseurs helpen je graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken