Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Inspiratie opdoen voor jouw moodboard

Alle begin is moeilijk en hetzelfde geldt voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Alle trends, stijlen en mogelijkheden zorgen er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga daarom op zoek naar inspiratie en bewaar de ideeën die jou aanspreken. Pinterest staat vol met sfeerbeelden ter inspiratie. Hierdoor kun je al snel bepalen welke badkamerstijl het beste bij jou past.

Heb je jouw stijl gevonden? Ga dan op zoek naar materialen, tegels, kleuren en badkamermeubels die bij deze badkamerstijl passen en jouw persoonlijke smaak passen. Door dit allemaal samen te voegen in één moodboard krijg je een duidelijk overzicht van wat wel en niet bij elkaar past en hoe het complete plaatje eruit moet komen te zien. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van foto's die je hebt gevonden in tijdschriften, flyers of op internet. 

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden

Tijdens een afspraak met een van onze badkamerspecialisten bespreek je al jouw wensen en mogelijkheden. Met woorden kom je een heel eind, maar vaak zeggen beelden nog meer. Met jouw moodboard laat je precies aan de adviseur zien wat jij in gedachten hebt. Zo kan de badkamerspecialist precies zien wat jouw wensen zijn en ben je er zeker van dat je elkaar exact begrijpt. Bovendien wordt het met een moodboard nog makkelijker om jouw droombadkamer samen te stellen.

Moodboard in industriële stijl

Maak een afspraak bij Brugman

Heb je jouw moodboard af? Maak dan een afspraak van een van onze professionele adviseurs. Tijdens deze persoonlijke afspraak bekijk je jouw wensen en helpt de adviseur jou om jouw droombadkamer te realiseren. De afspraak is geheel gratis en vrijblijvend.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken