Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamer

Lloyd

Prijs zoals opgesteld
€ 6.463
Prijs zoals opgesteld € 6.463

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb je niet zoveel ruimte voor een grote badkamer, maar wil je genoeg opbergruimte en het liefste gaan voor de stijl ‘hotel chique’? Je krijgt het allemaal in huis met dit pareltje dat bovendien een douchecabine heeft om van te dromen.

Luxe & klassiek


Fijn hoekje

Hoe fijn is dit hoekje om je ’s ochtends klaar te maken voor de dag of je voor te bereiden op de nacht. Met al die opbergmogelijkheden door de vier greeploze lades grijp je nooit mis. En je hebt daarnaast genoeg plek om je spullen rondom de chique waskom uit te stallen. Een paar mooie kaarsen erbij en je voelt je helemaal zen.

Zitje

Nog meer zen word je van de douchecabine die is uitgerust met een regendouche en een fijn zitje, want hoe fijn is het om soms gewoon eens even rustig in je badkamer plaats te nemen. Voel je dat warme water al over je kruin, je schouders en langs je lichaam stromen? Het ultieme moment om de drukte van de dag van je af te spoelen.

Luxueuze sfeer

De grafiet zwarte tegels met een lichte voeg zijn gelegd in een uniek patroon, wat deze badkamer one of a kind maakt. In combinatie met de zandgrijze houtlook tegels en de zachtgrijze vloertegels zorgt dit voor een geweldige luxueuze sfeer.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken