Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman toilet Gold
  • Brugman toilet Gold
  • Brugman toilet Gold
Badkamer

Gold

Prijs zoals opgesteld
€ 1.868
Prijs zoals opgesteld € 1.868

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Gewoon thuis op het toilet, maar het voelt alsof je jezelf waant in een luxueus hotel. Dat is exact het gevoel wat dit toilet je geeft.

Luxe & stijlvol

  • Gouden wandtegels als eyecatcher
  • Hangend toilet met ingebouwde bedieningspaneel en softclose
  • Stijlvol wasbakje
  • Grohe geborstelde hard graphite kraan en accessoires


Luxe hotelsfeer

Zeg nou zelf… Die gouden tegels geven je toch een enorm gevoel van luxe? En dat gewoon thuis op het toilet. De gouden tegels vormen daarom dé eyecatcher van dit toilet. In combinatie met de antraciete vloertegels en de natuurlijk gekleurde muren vormt het een fijn geheel.

Ruimtelijk

Naast de look is het zwevend toilet een opvallend onderdeel van deze ruimte. Doordat deze aan de muur hangt geeft dit een ruimtelijker gevoel.

Handen wassen

Wat is een toiletruimte zonder handig fonteintje? De Grohe kraan kleurt perfect bij het materiaal van de accessoires en heeft bovendien een handige draaifunctie. Dit geborstelde hard graphite is niet alleen prachtig, maar ook krasbestendig waardoor het jarenlang mooi blijft dankzij de geavanceerde coatingtechnologie.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken