Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Toilet Elemental
  • Toilet Elemental
  • Toilet Elemental
Badkamer

Elemental

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Zoek je een rustig toilet, maar met een subtiel detail dat deze ruimte net even iets specialer maakt? Kijk dan mee! Dit model met lichtgrijze tegels in combinatie met het witte toilet en fonteintje met koperkleurige kranen geven een luxe sfeer.

Luxe & rustiek

  • Rustieke tegel combinatie
  • Hangend toilet met softclose
  • Stijlvol fonteintje
  • Spiegel met dimbare LED verlichting en touch bediening
  • BEN kraan van geborsteld koper

Kijken en voelen

Deze toiletruimte heeft een erg fijne en rustige tegel combinatie. De vierkante grijze limestone natuurtegels op de wand en vloer zijn niet alleen fijn om naar te kijken, maar voelen ook heel zacht en comfortabel aan. Een van de wanden is uitgevoerd in een grote tegel met parel glow voor een extra luxe tintje. 

Dimbaar

Op het toilet wil je soms ook gewoon even je look kunnen checken. Super handig aan deze spiegel is dat de LED verlichting dimbaar is en je dus zelf kunt bepalen of je enkel voor sfeerverlichting gaat of wat meer licht nodig hebt. Ideaal!

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken