Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamermeubel Tendenza Coal Oak
  • Badkamermeubel Tendenza Coal Oak
  • Badkamermeubel Tendenza Coal Oak
  • Badkamermeubel Tendenza Coal Oak
Badkamer

Badkamermeubel Tendenza Coal Oak

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb jij behoefte aan extra veel opbergruimte in de badkamer? Zowel in de prachtige zwarte eiken onderkast als de wandkast en spiegelkast kan je spullen opbergen. Wij noemen dit model niet voor niks prachtig praktisch!

Modern & luxe

  • Onderkast met dubbele zwarte eiken lades
  • Extra middelhoge hangkast
  • Spiegelkast met ledverlichting en stopcontact
  • Dubbele geavanceerde Hansgrohe kraan


Fijne details

Pak je ook vaak mis op een stopcontact? Open het deurtje van de spiegelkast maar eens, dan zie je hier een extra verborgen stopcontact. Ideaal om bijvoorbeeld de elektrische tandenborstel op te laden.

Waterbesparend

De dubbele kranen zijn van Hansgrohe en zijn voorzien van de geavanceerde Coolstart technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij tot 60% aan water kan besparen, maar ook dat je een lager energieverbruik hebt wanneer je warm water nodig hebt. Een win-win voor het milieu en jouw portemonnee!

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken