Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamermeubel Limara Akron
  • Badkamermeubel Limara Akron
  • Badkamermeubel Limara Akron
  • Badkamermeubel Limara Akron
Badkamer

Badkamermeubel Limara Akron

Prijs op aanvraag

Benieuwd naar de prijs van jouw indeling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Dit mat zwarte badkamermeubel is modern en tijdloos en past daardoor in vrijwel elke badkamer. Van modern tot industrieel, maar ook in een betonlookbadkamer past dit meubel. De ruime lades, dubbele kraan en spiegel met LED verlichting en verwarming maken dit niet alleen een mooie keus, maar ook een hele praktische.

Modern & industrieel

  • Mat zwart badkamermeubel
  • Dubbele kraan in geborsteld zwart chroom
  • Twee ruime lades 
  • Grote ronde spiegel met ledverlichting, touchbediening en verwarming

Stralen

De spiegel is de grote eyecatcher van deze set en die zorgt ervoor dat jij kunt stralen. Ook als er iemand onder de douche staat, want de ingebouwde verwarming voorkomt dat hij gaat beslaan. En de LED verlichting zorgt voor de perfecte belichting.

Verfijnde uitstraling

Het mat zwart heeft een verfijnde uitstraling en de geborstelde chromen kranen maken dit helemaal af. Lekker minimalistisch en heel praktisch in het onderhoud.

Opbergen

We mogen natuurlijk ook de twee ruime lades niet vergeten die ideaal zijn om allerlei spullen in op te bergen.

Tilburg

Antoon Boeren

Iets voor jou?

Is deze badkamer precies wat jij zoekt? Of komt het daarbij in de buurt, maar wil je misschien een andere tegel, indeling of andere element aangepast hebben? Geen probleem! Uiteraard is deze badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Onze adviseurs helpen je graag verder om precies te realiseren waar jij naar op zoek bent.

Magazine aanvragen
Afspraak maken