Cleopatra badkamer: baden als een Egyptische koningin

Baden als een Egyptische koningin in een Cleopatra badkamer

Cleopatra badkamer: baden als een koningin

Wanneer we spreken over de badcultuur, dan wordt er vaak gedacht aan het Romeinse badhuis. Maar eigenlijk is de echte badcultuur ontstaan in het Egypte van de farao’s. De paleizen werden namelijk uitgerust met grote badzalen waar de koning of de koningin zich kon terugtrekken voor een weldadig bad. Koningin Cleopatra maakte er zelfs ware kunst van. Haar gevoel voor stijl en luxe is gevangen door de makers van de Cleopatra badkamer. Hetzij een stuk moderner. 

Nederlandse farao

Het Cleopatra badkamer sanitair wordt echter niet gefabriceerd in Egypte. Het is een bedrijf van Nederlandse bodem die zich voor hun sanitair ontwerpen hebben laten inspireren door de Egyptische koningin, maar ook door de ontspannende kracht van water. Deze combinatie uit zich in prachtig vormgegeven en comfortabel sanitair met verschillende technische snufjes (zoals gekleurd licht of een whirlpool functie), zodat jij heerlijk kunt genieten van een ontspannend bad of een relaxende douche.

Bijzonder sanitair

Je kunt eenvoudig een Cleopatra badkamer samenstellen uit het grote assortiment hoek-, zit- en ligbaden, enkele en dubbele douches, luxe toiletten en natuurlijk mooi vormgegeven wastafels. Uiteraard inclusief kranen en zelfs betegeling van de muren of badkamervloer. Alles moet natuurlijk wel in één stijl worden uitgevoerd voor dat extra luxe gevoel. Je kunt zowel voor inbouw sanitair kiezen als voor vrijstaande baden en toiletten. Kies voor een klassieke Cleopatra badkamer met veel wit of stel een moderne ruimte samen vol kleuren of natuurlijke materialen. Tover je badkamer om tot een spa of wellnessruimte met het prachtig vormgegeven Cleopatra badkamer sanitair en waan je even in een andere wereld waar Koningin Cleopatra jaloers op zou zijn.

Vraag ons gratis badkamer magazine aan

  • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
  • 60 pagina's vol met inspiratie
  • Binnen 3 dagen in de brievenbus

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Terug
Sluiten