Nieuw in de collectie: vtwonen X Detremmerie

De nieuwe collectie van vtwonen en Detremmerie maakt elke badkamer liefhebber enthousiast. Samen met de nauwkeurig uitgekozen producten van Brugman heeft onze ontwerper een nieuwe badkamer samengesteld. De meubels van Detremmerie, de flair van vtwonen en moderne stijl van Brugman gecombineerd met onze nieuwe kranenserie; Engraved. De strakke lijnen, moderne afwerking en neutrale kleuren maken het tot een rustgevende en luxe badkamer van buitengewone kwaliteit.

Een luxe badkamer

We nemen je stap voor stap mee door deze badkamer, zodat jij net zo geïnspireerd raakt als ons. Van antraciete tegels en naadloze waskommen, tot de regendouche kraan in brushed black; deze badkamer, geïnspireerd op de collectie van vtwonen in samenwerking met Detremmerie, is een kunstwerk onder de badkamers.

Hoe mix je stoer met stijlvol?

Het resultaat: een badkamer in luxe hotelsfeer. De prachtige Ceppo Di Gre antraciet tegels geven een stoere en natuurlijke sfeer, het vrijstaande bad in mat zwart is een echte eyecatcher en de subtiele details maken het helemaal af. Zoals de spiegelverlichting die vanzelf aanspringt als je je hand onder de spiegelkast houdt en je de badkamer binnen stapt. Heb je liever marmer, witte accenten of een XL-wastafel? Ook die zijn verkrijgbaar!

Nieuwe kranenserie: Engraved

Fonteinkranen, wastafelkranen, douchekranen of een vrijstaande badkraan; de nieuwe kranenserie van Brugman met keuze uit zes verschillende kleuren is veelzijdig en past perfect in elk interieur. In de nieuwe badkamercollectie hebben we de brushed black kleur laten terugkomen bij de douche, het bad en de wastafel. Stem de look af op jouw voorkeur met de volgende kleuren:

  • Chroom 
  • Brushed nickel 
  • Brushed Black 
  • Matt Black 
  • Geborsteld Koper  
  • Geborsteld Messing

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw badkamer? Vraag dan eenvoudig ons magazine aan en laat je verrassen door de nieuwste trends. Wil je jouw badkamer inrichten met de nieuwe kranen van Brugman en meubels van de vtwonen en Detremmerie collectie? Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen graag! Maak een afspraak en ontvang advies op maat. Jouw persoonlijke wensen staan hierbij uiteraard voorop!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken