Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Met AEG CustomFlex bepaal je zelf de indeling van je koelkast

Gepubliceerd op 1-01-1970

De innovatieve Mastery Range van AEG is uitgebreid met een koelkast die voorzien is van het CustomFlex opbergsysteem. Een trendy koelkast waarin je producten kunt opbergen zoals jij dat wilt. In dit blog vertellen we je meer over deze interessante ontwikkeling en de AEG Mastery Range in het algemeen.

Koelkast met CustomFlex

De nieuwe AEG Mastery Range koelkasten en koel/vriescombinaties zijn uitgerust met het CustomFlex systeem. Een ware innovatie op het gebied van koelkasten! Met dit systeem heb je de mogelijkheid om planken en bakjes in de deur van de koelkast helemaal op te hangen zoals jij dat wilt. De onderdelen zijn namelijk geheel flexibel te verplaatsen. Hierdoor kun je altijd de ruimte creëren die jouw boodschappen op dat moment nodig hebben. Bovendien blijven ingrediënten op deze manier langer vers en zet je dus de lekkerste gerechten op tafel! Het CustomFlex systeem is het eerste flexibele opbergsysteem speciaal voor de koelkast en bevat zes verschillende opbergruimtes, twee clips voor het ophangen van bijvoorbeeld zakjes en één easy-fitting rek in de deur met rails. 

AEG Mastery Range

Met de AEG Mastery Range maak je kennis met ’s werelds eerste responsieve kookervaring. Vanaf het allereerste moment worden je kookprestaties naar een hoger niveau getild. De apparaten werken namelijk samen en reageren direct op opdrachten. Om je een voorbeeld te geven: de AEG SenseCook ovens zijn voorzien van een Foodsensor waarmee je op een eenvoudige manier de kerntemperatuur van je gerechten meet. Ideaal om bijvoorbeeld mals vlees te bereiden. Wat denk je daarnaast van een afzuigsysteem dat de sterkte van de afzuiging automatisch aanpast op het gerecht dat je aan het bereiden bent? Met deze responsieve keukenapparaten wordt koken een stuk gemakkelijker!

Vraag ons magazine aan

Wil je meer weten over de innovatieve Mastery Range van AEG? Vraag dan het gratis Brugman magazine aan dat vol staat met populaire trends, verschillende soorten keukenapparatuur en inspirerende tips. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken