Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Praktisch in de badkamer deel 2: Brugman inspireert! 

Ben jij op zoek naar slimme oplossingen voor in de badkamer? Is jouw badkamer een chaos of kom je ruimte tekort? Zoek niet verder. Brugman vertelt je alles over praktische - en prachtige - oplossingen voor in de badkamer. Zodat ontspannen in jouw badkamer nog makkelijker wordt. Daar geniet je ten slotte elke dag van.

Slim opbergen

Uiteraard heb je het liefst zo veel mogelijk ruimte tot je beschikking in jouw badkamer. Shampoos, conditioners, handdoeken, make-up, scheerapparaten… hoe meer gezinsleden er van jouw badkamer gebruik maken, hoe meer spullen er in de badkamer worden verzameld. Daarom is het handig om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Hiervoor zijn er diverse slimme opbergoplossingen. We nemen ze graag met je door.

Looox Box

De Looox Box. Een perfecte oplossing om nieuwe ruimte te creëren in jouw badkamer zonder dat er een hele verbouwing aan te pas komt. De LoooX box is ideaal om de ruimte optimaal te gebruiken. LoooX boxen kun je namelijk ophangen aan de muur: ruimte die vaak helemaal niet benut wordt. Zo gebruik je deze loze ruimte om plek te creëren voor bijvoorbeeld handdoeken, accessoires of badkamerspullen.  Een bijkomend voordeel is dat een LoooX box er ook nog eens stylish uit ziet. Zo vang je twee vliegen in één klap. Je badkamer verrijken met een LoooX Box is dan ook vrijwel altijd een goed idee. 

Toiletrolhouder

Als je hem al hebt, zul je begrijpen waarom wij deze tip meegeven. Een toiletrolhouder is een simpele maar doeltreffende oplossing om jouw badkamer te verrijken.Losstaand of vast aan de muur: hoe dan ook wordt jouw badkamer er een stuk meer opgeruimd van. En daar geniet je elke dag van! Ook voor deze oplossing hoeft er geen verbouwing aan te pas te komen, en dat is natuurlijk fijn.

Wastafelmeubel met laden

Iets ingrijpender maar een groot verschil: een wastafelmeubel met laden kan jouw badkamer een ontzettend opgeruimde en strakke look geven. In de laden is genoeg ruimte voor handdoeken of schoonmaakspullen. Het geeft jouw badkamer een rustgevende uitstraling als deze uit het zicht zijn opgeruimd. Bovendien geniet je sowieso van een mooi aanzicht met een wastafelmeubel met laden. 

Doucherek 

Een rommelige douche is een doorn in het oog. Zoeken naar de juiste badkamerspullen in alle chaos is geen fijn begin van een ontspannende douche. Heb je nog wel genoeg ruimte in jouw douche? Zo niet, denk er dan aan om jouw douche te verrijken met een (extra) doucherek! Zo geniet je van een meer opgeruimde douche. Dat is praktisch én daar kun je makkelijker ontspannen.

Je kunt hiervoor kijken naar een doucherek wat je direct op de muur bevestigt, of één die je ophangt over de doucherand. De keuze is helemaal aan jou. Waar je ook voor kiest, je zal elke dag genieten van een extra opgeruimde douche.

Radiator

Heb je nog een grote of oude radiator in jouw badkamer? Vervang deze voor een design radiator of voor een radiator waar je handdoeken aan kunt hangen. Zo geniet je van een praktisch en mooi object in de badkamer. 

Op zoek naar meer inspiratie? 

Ben je geïnspireerd en wil jij jouw badkamer ook uitbreiden met een Looox box of één van de andere suggesties? Bekijk online onze badkamercollectie of maak een vrijblijvende afspraak in de winkel! Onze badkamer adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe badkamerspullen. Kijk je liever nog even online verder? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs voor meer inspiratie voor in jouw badkamer.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken