Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Een badkamer binnen jouw budget

Wist je dat er binnen vrijwel ieder badkamer budget een ideale badkamer te creëren is? Een badkamer hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Door een aantal slimme oplossingen tover jij je badkamer om tot een prachtige, nieuwe badkamer binnen je budget. Bespaar bijvoorbeeld geld op jouw sanitair door het A-merk sanitair te vervangen door een kleiner merk. Vaak levert dit niets in op het gebied van kwaliteit en comfort en bespaar je toch enorm veel geld. Dat is natuurlijk ideaal! Ben je benieuwd naar nog meer tips? Lees verder en ontdek hoe jij gegarandeerd binnen jouw budget voor je badkamer blijft.

Stel een budget op

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat je budget is. Schrijf de noodzakelijke onderdelen van jouw badkamer op en kijk naar wat je hier maximaal per onderdeel aan wilt uitgeven. Op deze manier heb je al een inschatting gemaakt voor jouw badkamer kosten. Wil je een klein beetje geholpen worden voor het opstellen van jouw budget? Kom dan langs in een van onze winkels en vraag een adviseur om hulp. Hier vind je diverse badkamers en kunnen de adviseurs je al snel een prijsindicatie voor jouw nieuwe badkamer geven.

Kies het gewenste sanitair

Wanneer je naar sanitair zoekt in winkels of online, kom je al gauw de grote A-merken tegen. Dat is natuurlijk niet gek, want deze merken zijn erg populair. Echter zit er aan deze merken vaak wel een prijskaartje vast. Er zijn ook veel kleinere merken die sanitair bieden met een goede kwaliteit en dat tegen een veel lagere prijs. In jouw badkamer valt op het gebied van sanitair daarom ook het meeste geld te besparen.

Bespaar op tegels

Tegels zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten en designs. Wanneer je bijvoorbeeld bij een tegelwinkel naar binnen loopt, zul je ontzettend veel verschillende keuzes hebben. Hierdoor vind je gegarandeerd een tegel die perfect aansluit op jouw wensen. Echter liggen de prijzen een stuk hoger bij een tegelspeciaalzaak dan bij een bouwmarkt of bijvoorbeeld bij Brugman. Wanneer je bij Brugman je tegels in combinatie koopt met het sanitair, ben je een stuk voordeliger uit. Ook bij Brugman heb je meer dan voldoende keuze binnen ieder budget.

Vraag om hulp bij een badkamerspecialist

Nadat je zelf hebt uitgezocht wat het budget voor jouw badkamer is en wellicht al diverse keuzes hebt gemaakt, is het toch handig als je een specialist laat meekijken. De badkameradviseurs van Brugman hebben een uitgebreide kennis, waardoor zij goed kunnen meedenken over slimme opties om budget te besparen voor jouw badkamer. Zij maken het mogelijk om jouw badkamer binnen een klein budget om te toveren tot een echte wellness ruimte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afspraak in de winkel of een afspraak bij jou thuis. Het voordeel van een thuisafspraak is dat de badkameradviseur een goed beeld heeft van jouw ruimte. Ook kan hij op deze manier goed meedenken welke onderdelen van de badkamer eventueel behouden kunnen blijven, zodat je nog meer geld bespaart!

Kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar de producten van Brugman of wil je de hulp van een van onze badkameradviseurs gebruiken? Kom dan langs in een van onze showrooms. Door de uitgebreide kennis die zij hebben op het gebied van badkamers, kunnen zij jou uitstekend persoonlijk advies geven. Maak hier een afspraak met een Brugman adviseur, zodat zij genoeg tijd voor jou kunnen nemen om alle wensen door te spreken. De afspraak is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken