Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Koken met Boretti

De apparatuur van Boretti valt op in de keuken. De apparaten hebben namelijk niet alleen een prachtige Italiaanse vormgeving, maar worden ook gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en professionele functies. Met de Boretti apparatuur haal je dus echt iets speciaals in huis! Brugman vertelt je hier meer over de stijlvolle fornuizen en andere apparaten van Boretti.

Koken op een Boretti

Dé blikvanger van de apparaten die Boretti ontwikkeld heeft, is het fornuis. De fornuizen zijn namelijk van zeer goede kwaliteit, hebben een fraaie vormgeving en zijn voorzien van allerlei functies. Daardoor staat dit fornuis niet alleen mooi in je keuken maar is het ook heel fijn om er op te koken. Je kunt het fornuis helemaal naar je eigen wens samenstellen. Of je nu 4 of 7 branders wilt, een breedte van 60 of 150 centimeter of hem in het groen of antraciet uitgevoerd wilt, er zijn tal van mogelijkheden. Het fornuis is bovendien voorzien van een oven waarbij ook functies zoals een magnetron en een draaispit aan toegevoegd kunnen worden. Het Boretti fornuis maakt jouw keuken helemaal af en zorgt ervoor dat je de lekkerste gerechten op tafel zet!

Alle apparatuur voor de keuken

Boretti maakt niet alleen mooie fornuizen, maar levert ook andere keukenapparatuur om het leven in de keuken te vergemakkelijken. Zo ontwikkelt het merk vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, inbouwapparaten, kranen en wijnklimaatkasten. Bij al deze apparaten komt steeds de prachtige vormgeving en de goede kwaliteit terug. Bovendien heb je qua stijl veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ovens in modern antraciet en zwart glas of juist in een meer traditionele vormgeving met grote knoppen en een dubbele deur. Zo kun je de vormgeving van de apparatuur aansluiten op de stijl van jouw (nieuwe) keuken.

Bekijk de Boretti apparatuur in onze winkels

Overweeg jij om keukenapparatuur van Boretti in je keuken te plaatsen? Of wil je graag eerst wat meer zien en weten van deze apparaten? Kom dan langs in één van onze winkels! Onze deskundige adviseurs vertellen u graag meer over deze prachtige apparatuur en kunnen eventuele vragen snel beantwoorden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken