Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De trend van nu - en toch tijdloos

Met een badkamer en keuken hoop je toch zeker 10 jaar vooruit te kunnen. En als het even kan graag wat langer. Oriënteer jezelf daarom goed voordat je keuzes maakt. Natuurlijk let je dan op functionaliteit. Welke indeling is praktisch? En voor welke apparatuur ga je? Maar óók op esthetisch vlak is er een hoop te kiezen: hoe gaat jouw badkamer of keuken straks ‘smoelen’? Wat vind je eigenlijk mooi? Het bepalen van de look & feel is vaak het leukste deel van de aankoop (zichtwerk!), maar tegelijkertijd nog niet zo makkelijk. Want vind je wat je nu aanspreekt over een paar jaar nog steeds mooi?

Meer lezen over trends

Bij Brugman helpen we je graag bij het maken van trendy en tóch tijdloze keuzes. Kun jij met een gerust hart jouw futureproof badkamer of keuken samenstellen!

Unieke inspiratie

Met kleur- en materiaalcombinaties en persoonlijke accenten maak je jouw badkamer of keuken uniek en heel ‘eigen’. We inspireren je graag met de nieuwste trends en verrassende combinaties!

4x durven met kleur in de badkamer

In je badkamer ben je al snel geneigd om naar rustige, veilige kleuren te pakken. Wit, grijs- of zandtinten. Strak en lekker tijdloos, maar tegelijkertijd ook een beetje standaard. Waarom niet nét een beetje meer lef? Juist de badkamer kan vaak wel wat kleur gebruiken!

 

Stijlwijzer: in welke keuken voel jij je thuis?

Vaak denk je precies te weten hoe jouw keuken eruit moet komen te zien. Totdat je écht mag gaan kiezen. Want dat robuuste plaatje met hout en beton vond je altijd gaaf, maar nu is die pastel-keuken met marmeren blad ineens óók een kanshebber.

Mooi én praktisch

Hoe mooi je iets ook vindt: het moet wel praktisch zijn. En praktisch betekent voor iedereen weer wat anders. We houden de nieuwste trends voor je onder de loep en zetten de praktische voor- en nadelen ervan op een rijtje.

Verlichting in de badkamer: dit zijn de trends

Onze badkamer is allang niet meer puur functioneel. We willen ons er thuis voelen en tot rust komen. De look & feel van de ruimte is hierbij belangrijk. Die moet bij je passen en ‘eigen’ zijn. Geen copy-paste van die showroom-badkamer dus, maar het nét even anders doen.

3x kleurencombinaties in de keuken

Nieuwe keuken? Dan zit je met basic kleuren als wit, grijs en zwart eigenlijk altijd goed. Je raakt er niet snel op uitgekeken en kunt -als je daar zin in hebt- prima wat kleur toevoegen met mooie accessoires (lang leve het afwisselen!), tegeltjes of een lik verf op de muur. Lekker veilig: niks mis mee. Toch kan een gekleurde keuken óók een veilige keuze zijn.

 

Meer keuken en badkamer inspiratie?

 • De beste schoonmaaktips voor je badkamer

  De beste schoonmaaktips voor je badkamer - Brugman

  Je badkamer schoonmaken is erg belangrijk. Met de juiste schoonmaakmiddelen en de handige tips van Brugman is dit een fluitje…

  Lees meer
 • Scandinavische badkamerstijl

  Een Scandinavische badkamerstijl

  Met een perfecte balans tussen licht, wit en warmte ontstaat er met een Scandinavische badkamerstijl een gevoel van rust en…

  Lees meer
 • Trends in keukenbladen

  Trends in keukenbladen

  Het kiezen van een keukenblad is niet alleen praktisch, maar ook een kans om de sfeer en stijl van jouw keuken te bepalen.…

  Lees meer

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Een keuken of badkamer is een aankoop die je niet elke dag doet. Je wilt graag jaren met je keuken of badkamer vooruit kunnen en moet soms moeilijke keuzes daarin maken. Wij vinden het erg belangrijk om je daarin uitgebreid advies te geven.

 • Advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs
 • Inspiratie in onze winkels met een breed assortiment en de nieuwste trends en ontwikkelingen
 • Aandacht voor je persoonlijke wensen én budget
 • Het gehele traject dezelfde adviseur bij wie je met alle vragen terecht kan
 • Een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een afspraak bij jou thuis. Lees hier meer over de thuisafspraak.

Veilig bezoek aan onze winkels
We houden tijdens een afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken