Trend van het moment: kleine wandtegels

Combineer met grootte, vorm en legpatroon

Je kunt alle kanten op met kleine wandtegels. Betegel bijvoorbeeld al je badkamerwanden met kleine tegels, of mix grote met kleine wandtegels. Tegels met een effen kleur combineren erg goed met een paar tegels met een print. Varieer ook vooral met het legpatroon door tegels halfsteens of juist recht onder elkaar te plaatsen. Je kunt ook een vorm creëren met je tegels, zoals een vierkant, ovaal of een bloem.

Tegels in alle kleuren van de regenboog

Brugman heeft een ruim aanbod wandtegels voor in de badkamer of het toilet. Er zijn wandtegels verkrijgbaar met felle kleuren, in aardetinten, mozaïek of met een patroon. Naast de kleur heb je ook wat betreft vorm meer dan genoeg keuze. Een platte, gladde tegel past overal goed bij, maar ook de metro tegel is een goede optie. Deze wandtegel heeft een langwerpige vorm met afgeschuinde kanten, wat zorgt voor een speels effect.
 

Creëer een subtiel effect

Je kunt de gehele badkamer- of toiletwand voorzien van tegels, maar ook gaan voor een subtiele toevoeging van kleine wandtegels. Zo kun je bijvoorbeeld tegels met een patroon plaatsen op één muur of een nis voorzien van mooi mozaïektegels. Het is ook een mogelijkheid om de buitenkant van je bad te betegelen. Dit geeft een stijlvol en toch speels effect.  

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Terug
Sluiten