Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

3 x kleurencombinaties in de keuken

Nieuwe keuken? Dan zit je met basic kleuren als wit, grijs en zwart eigenlijk altijd goed. Je raakt er niet snel op uitgekeken en kunt -als je daar zin in hebt- prima wat kleur toevoegen met mooie accessoires (lang leve het afwisselen!), tegeltjes of een lik verf op de muur. Lekker veilig: niks mis mee. Toch kan een gekleurde keuken óók een veilige keuze zijn. Sommige kleurencombinaties doen het nu eenmaal altijd goed. We inspireren je graag met 3 keukenkleuren die helemaal ‘on trend’, maar toch tijdloos zijn. En waar je dus met een gerust hart voor kunt kiezen.

Aardetinten

Kleurrijk maar toch zacht en neutraal: aardetinten. Je haalt er een stukje natuur mee in huis. Dat geeft instant rust en: sfeer! Gebruik zand, taupe, mokka of olijfgroen als basis. Bijvoorbeeld voor de frontjes van de keukenkasten. Die tinten doen het al jarenlang goed in de keuken en zijn echt nog wel even here to stay. Een werkblad van een natuurlijk materiaal, zoals hout, beton, marmer, graniet of terrazzo matcht perfect in dit plaatje.

Voor een stoer, modern effect maak je de combinatie met een zwarte kraan en zwarte grepen. Liever wat klassieker? Dan is messing erg mooi. Om de keuken helemaal van nu te maken, vul je het palet aan met iets trendgevoeligere accentkleuren: oudroze, terra en oker. Je keukenaccessoires lenen zich hier perfect voor.

Marineblauw

Al jarenlang een trendkleur in de keuken: blauw. En dan het liefst een volle, donkere tint met een wat warmere ondertoon, zoals marineblauw. Superstijlvol en je kunt er alle kanten mee op. Vul het blauw aan met licht hout of geleefd zwart graniet voor een landelijk, rustiek gevoel. Houd je meer van modern en een Scandinavische look? Dan kun je het blauw combineren met helderwit, zachtgrijs of marmer. Je maakt dit plaatje af met een moderne, zwarte kraan. Trendy accentkleuren die hier goed bij passen: geel en koperachtige tinten als oranje, terra en cognac. Verwerk dit bijvoorbeeld in de lampen boven je werkblad, je barkrukken of de greepjes op de fronten van de keukenkasten.

Pretty in pastel

Weliswaar iets trendgevoeliger, maar een keuze die je, mits goed gecombineerd, gerust kunt maken: pasteltinten in de keuken. Roze is een interieurkleur die je nu heel veel ziet. Maar voor de keuken zijn zacht mintgroen of lichtblauw veiligere en houdbaardere keuzes. Erg mooi met grijs, wit, hout en andere pastelkleuren voor een rustig geheel. Maar je combineert het ook goed met zwart: hierdoor springt het groen of blauw er echt uit en wordt je keuken ineens een stuk stoerder. Het zoete pastel kan zo’n krachtige tegenhanger goed gebruiken. Voeg warmte toe aan je kleurenpalet met accentkleuren als goud, koper, aubergine en burgundy red (denk maar aan de paarsrode kleur van rode wijn).

Tilburg

Antoon Boeren

Ook toe aan een Brugman?

Kom langs in de winkel of plan een thuisafspraak

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog een gratis Aquahot kraan en/of een gratis spiegel met LED. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

  • Bekijk actie
Magazine aanvragen
Afspraak maken