Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

4 x durven met kleur in de badkamer

In je badkamer ben je al snel geneigd om naar rustige, veilige kleuren te pakken. Wit, grijs- of zandtinten. Strak en lekker tijdloos, maar tegelijkertijd ook een beetje standaard. Waarom niet nét een beetje meer lef? Juist de badkamer kan vaak wel wat kleur gebruiken! En het maakt de ruimte een stuk meer ‘echt van jou’. Vier manieren om je badkamer een kleurboost te geven:

Statement op de muur

Echt van nu: één badkamermuur met een opvallende kleur of print. Super sfeervol en lekker onderscheidend. De veiligste optie: een lik verf. Daar verf je gewoon overheen als je erop uitgekeken bent. Gebruik hiervoor wel een vochtbestendige verfsoort. Een minerale muurverf is niet gevoelig voor schimmel en daarom heel geschikt. Oudroze, diepblauw, warm groen en oker doen het goed in de badkamer.

Mag het wat gewaagder? Denk dan eens aan waterproof behang. Dit behang heeft een speciale coating waardoor je het perfect toepast in vochtige ruimtes. Van een ingetogen patroon in zachte kleuren tot een felgekleurd ‘single piece of art’: je maakt het zo bont als je zelf wilt.

Ook met tegels kun je een statement maken. Kies voor tegels met een toffe print of vorm en mix en match erop los met kleuren en patronen.

Meer badkamer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met design-inspiratie
  • Binnen 3 dagen in je brievenbus

Sanitair met een kleurtje

Een stuk gedurfder maar erg mooi: een waskom, bad of zelfs toilet met een kleurtje. Want sanitair hoeft tegenwoordig allang niet meer wit te zijn. De mogelijkheden zijn legio. Kies voor natuurlijke, rustige tinten met een matte finish en laat de items ‘blenden’ met de rest van de badkamer. Of ga voor een echte eyecatcher in een opvallende, glanzende knalkleur.

Kleurentherapie 

Slim: bepaal zelf of, wanneer en hoe je jouw badkamer kleur geeft, door met gekleurde verlichting te werken. Die kun je helemaal afstemmen op het moment van de dag. Geel in de ochtend, voor nét dat beetje energie. En kalmerend blauw in de avond, tijdens een ontspannend bad. Ideaal! En supersfeervol. 

Accessoires maken het af

Een mooie zeepdispenser, verzorgingsproducten die gezien mogen worden, opbergmanden, kaarsen, een luxe badmat... Accessoires zijn instant sfeerverhogers en makkelijk en snel toepasbaar. Ook een plant mag eigenlijk niet ontbreken. Probeer weg te blijven van ‘alles rood’ of ‘alles blauw’: durf te variëren! Maar houd er tegelijkertijd eenheid in. Tip: stel van tevoren een kleurenpalet samen en houd je daar ook aan.

Tilburg

Antoon Boeren

Ook toe aan een Brugman?

Kom langs in de winkel of plan een thuisafspraak

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog een gratis Aquahot kraan en/of een gratis spiegel met LED. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

  • Bekijk actie

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken