Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Veilig en duurzaam

Dat je bij de aankoop van een nieuwe keuken of badkamer overal rekening mee wilt houden, begrijpen we bij Brugman maar al te goed. Naast design en gebruiksgemak zijn onderwerpen als veiligheid of duurzaamheid ook niet onbelangrijk bij het maken van je keuze. Want je wilt waarschijnlijk een keuken of badkamer die veilig is voor jou en je familieleden, maar misschien ook wel eentje die goed is voor de omgeving en onze toekomst. Daarom helpen we graag een handje bij jouw oriëntatie.

Veilige en duurzame keuzes

Ben je op zoek naar handige tips voor het veiliger of meer futureproof maken van je keuken of badkamer? En zie je wat betreft duurzaamheid door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we!

Veilige keuzes maken voor je ruimte

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeggen ze. Toch kun je die ongelukjes beperken in je badkamer of keuken met de juiste tips en tools. Zo heeft een goede indeling van je keuken een grote impact op de veiligheid voor jou en je gezin, zijn er manieren om de boel snel en gemakkelijk hygienisch te houden, en kun je met de juiste apparatuur ook gezond en fit worden en blijven.

Maak jouw badkamer kidsproof

Heb je opgroeiende kids thuis? Dan ga je in de badkamer, naast mooi en comfortabel, graag óók voor praktisch en veilig. Richt je badkamer slim in. Waarschijnlijk wil je er zoveel mogelijk functionaliteit in kwijt.

Keramisch of inductie: waar doe je goed aan?

Ga je een nieuwe keuken kopen? Dan kun je beter niet meer voor een gaskookplaat kiezen. Want Nederland gaat tussen nu en 2050 stap-voor-stap van het aardgas af. Keramisch en inductie koken zijn nu de beste alternatieven. Maar waar doe je goed aan? We helpen je op weg!

Doe maar duurzaam

Duurzaamheid is al jarenlang een trend in keuken- en badkamerland. Met name op vlak van energie- en waterbesparing zijn de mogelijkheden oneindig. Alle apparatuur wordt namelijk steeds energiezuiniger, denk bijvoorbeeld aan de energielabels. Daarnaast wordt waterbesparing makkelijker gemaakt door verschillende nieuwe kranen en douchekoppen. Leuk, maar waar doe je nou echt goed aan? En... hoe zorg je dat het, naast goed voor je omgeving, ook nog eens leuk blijft voor je eigen portemonnee?

Jaartje ouder?

Lekker lang in je eigen huis blijven wonen. Dat willen we eigenlijk allemaal. Gelukkig zijn er allerlei slimmigheden waarmee je je woning veiliger én comfortabeler kunt maken. Zodat het er, ook op latere leeftijd, goed toeven is. Vaak denk je hierbij in eerste instantie aan de badkamer. Maar óók in de keuken zit een ongeluk in een klein hoekje. De ‘futureproof’ ingrepen die je hier (alvast) kunt doen:

Tips om je badkamer te verduurzamen

Plannen om je badkamer te vernieuwen? Sta dan eens stil bij de duurzame keuzes die je hier kunt maken. Goed voor het milieu én (meestal) je portemonnee. Maar waar doe je goed aan? En hoe zorg je ervoor dat je het, naast milieuvriendelijk, óók comfortabel maakt? Want de badkamer is toch dé plek om te relaxen. En daar bespaar je liever niet op.

Meer keuken en badkamer inspiratie?

 • De beste schoonmaaktips voor je badkamer

  De beste schoonmaaktips voor je badkamer - Brugman

  Je badkamer schoonmaken is erg belangrijk. Met de juiste schoonmaakmiddelen en de handige tips van Brugman is dit een fluitje…

  Lees meer
 • Scandinavische badkamerstijl

  Een Scandinavische badkamerstijl

  Met een perfecte balans tussen licht, wit en warmte ontstaat er met een Scandinavische badkamerstijl een gevoel van rust en…

  Lees meer
 • Trends in keukenbladen

  Trends in keukenbladen

  Het kiezen van een keukenblad is niet alleen praktisch, maar ook een kans om de sfeer en stijl van jouw keuken te bepalen.…

  Lees meer

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Een keuken of badkamer is een aankoop die je niet elke dag doet. Je wilt graag jaren met je keuken of badkamer vooruit kunnen en moet soms moeilijke keuzes daarin maken. Wij vinden het erg belangrijk om je daarin uitgebreid advies te geven.

 • Advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs
 • Inspiratie in onze winkels met een breed assortiment en de nieuwste trends en ontwikkelingen
 • Aandacht voor je persoonlijke wensen én budget
 • Het gehele traject dezelfde adviseur bij wie je met alle vragen terecht kan
 • Een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een afspraak bij jou thuis. Lees hier meer over de thuisafspraak.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken