Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Keukentrends van 2021

Het nieuwe jaar is bij uitstek het moment om je keuken aan te passen. Een nieuwe kleur op de muur, nieuwe apparatuur of kies je voor een nieuwe vloer? De keukentrends van 2021 helpen jou om de beste keuze te maken om nog meer uit jouw keuken te halen.

Mid Century Design

Een jaren ‘50 en ‘60 trend die nu terug komt! Halverwege de vorige eeuw waren de meeste keukens donker eiken of noten. De warme houttinten kwamen in vrijwel elke keuken terug. En die kleuren komen steeds meer terug in de huidige keukens. Ook de vorm van de bladen en eilanden veranderen. De strakke lijntjes en randen zijn weg en zijn vervangen door ronde en ovale vormen.

Optimaal benutten van ruimte

We zijn geneigd om de keuken vol te zetten met kasten en apparatuur. We vergeten daarbij om de ruimte echt optimaal te benutten, door omhoog te kijken. Door bijvoorbeeld een hoge keukenkast boven je werkblad te plaatsen, benut je elke centimeter in je keuken. Een hoge kast kun je vullen met keukenapparatuur en planten, wat het een echte eyecatcher in jouw keuken maakt.

Prachtig praktisch

De keuken is in deze tijd een ruimte in je huis waar je ontzettend veel tijd doorbrengt. Daarom wil je ervoor zorgen dat alles zo praktisch mogelijk is ingedeeld. Maar, het oog wil ook wat. Kijk op deze pagina voor inspiratie om jouw keuken zo mooi en praktisch mogelijk in te richten, bij Brugman is er keuze genoeg.

Makkelijk en duurzaam

Omdat we zoveel tijd in onze keuken doorbrengen, willen we het zo makkelijk mogelijk houden. Met slimme apparaten wordt het ons steeds gemakkelijker gemaakt. Denk aan een afzuigkap verwerkt in de kookplaat of een oven met kernthermometer. Bij Brugman helpen we je graag!

Donkere keuken

Een trend die we steeds vaker terug zien, is die van de donkere keukens. Je creëert een donkere keuken door bijvoorbeeld donkergrijze keukenkastjes of donkerbruine apparaten te integreren in de keuken. De keuze is reuze en donkere kleuren zijn altijd goed. Ze passen in elk interieur en in elke keuken.

Indirecte verlichting

Licht is ontzettend belangrijk in een keuken. Bij het lezen van een recept, aflezen van hoeveelheden of het warm maken van je maaltijden. Het werklicht is dus belangrijk, maar je wil ook geen tl-lamp die meteen alle sfeer uit je keuken haalt. Een goede oplossing hiervoor is het plaatsen van indirecte verlichting in je keuken. Door onder andere spotjes te gebruiken, heb jij genoeg licht op de plekken waar jij dat nodig hebt.

Marmer in de keuken

Marmer in de keuken is gewild. En terecht! Het is een chic, stijlvol materiaal, dat in vrijwel elk interieur past. Je kunt er ook alle kanten mee op. Kies je voor een marmer werkblad of juist een subtiele marmerlook, door bijvoorbeeld het zeepbakje marmer te maken? De keuze voor deze natuursteen is eindeloos.

Gratis magazine

Wil je alle keukentrends nog eens rustig doornemen of wil je kijken welke opties er allemaal zijn voor jouw keuze? Vraag dan het gratis Brugman magazine aan en neem de tijd om jouw keuze te maken.

Magazine aanvragen
Afspraak maken