Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Prachtig praktisch

De keuken is een ruimte waar jij je meestal meerdere keren per dag bevindt. Terwijl jij de lekkerste gerechten klaarmaakt, is het natuurlijk wel zo fijn als je keuken praktisch is. Zo kun je gemakkelijk én snel koken. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom hebben wij bij Brugman praktische én prachtige keukenonderdelen op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren.

Chic spoelen

Een spoelbak in de kleur rvs is natuurlijk erg tijdloos en stijlvol in vrijwel elke keukenstijl. Tegenwoordig zijn spoelbakken er in allerlei soorten maten, materialen en kleuren. Je kunt er dus allerlei kanten mee op. Een van de nieuwste trends is de spoelbak in messing- en kopertint. Deze kleuren zijn super chic en passen prachtig in een retro of donkergekleurde keuken. Bovendien kun je andere keukenaccessoires prachtig combineren met jouw messing- of kopertinten spoelbak. Er is zelfs een bijpassend bakje en bodemrek voor! Hiermee creëer je gegarandeerd een prachtige, chique uitstraling.

Snel en gezond

Eten klaarmaken door middel van stomen bestaat al ontzettend lang. Echter worden stoomovens juist momenteel steeds populairder. En dat begrijpen wij heel goed. Het stomen zorgt ervoor dat de vitaminen, mineralen en smaak beter behouden blijven. Met een stoomoven maak je heerlijk gezonde maaltijden die ook nog eens snel klaar zijn. Zo kan een zalmschotel met verse groenten al binnen een kwartier klaar zijn!

Water koken in stijl

Ben jij ook zo’n fan van de zwarte keukentrend? Dan is de 3-in-1 kokendwaterkraan van Aquahot een absolute aanrader. Deze kraan is gemaakt van geborsteld zwart staal. Bovendien beschikt de kokendwaterkraan over een anti-kalkfilter. De kraan is voorzien van twee grepen. Aan de rechterkant bevindt zich de mengkraan voor koud en warm water. Links zit de greep voor kokend water. Deze kraan is beveiligd met een kinderslot, zodat jij je niet per ongeluk kunt verbranden aan kokend water.

Geen afzuigkap meer

Een echte keukentrend is de inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Hierdoor heb je namelijk geen grote afzuigkap meer boven het fornuis hangen, waardoor de keuken een ruimtelijke uitstraling krijgt. Bovendien kan het erg veel schelen in geluid, omdat je hoofd verder van de afzuiging vandaan zit. Zo is de Bora Pure erg stil en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien verdwijnen kookluchtjes sneller in de afzuiging en hebben de geurtjes minder kans om te verspreiden in huis.

AEG Comfort lift vaatwasser

De vaatwasser in- en uitruimen is erg belastend voor je rug. Toch moet dit klusjes dagelijks gedaan worden. Een vaatwasser op de juiste hoogte installeren kan een oplossing bieden, maar AEG heeft een betere oplossing bedacht. De AEG Comfort lift vaatwasser maakt het in- en uitruimen van de vaatwasser ergonomisch én een stuk comfortabeler. Je kunt namelijk de onderste mand eenvoudig omhoog liften. Zo hoef je de vaatwasser niet op hoogte te installeren en hoef je dus ook nooit meer door je knieën te gaan.

Grote pannen

Beschik jij over grote pannen die eigenlijk nét niet op het fornuis passen? De oplossing hiervoor is een kookplaat met flexzones! Hierop passen grote pannen en zelfs braadsledes. De plaat verwarmt enkel de oppervlakte van de pan en is daardoor ook nog eens erg zuinig. De rest van de plaat blijft koel, waar jij je dus ook niet aan kunt verbranden.

Bestel ons keukenmagazine

Wil je meer weten over praktische én prachtige keukengadgets? Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken