Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Zwarte keukenapparatuur:
luxe en elegant

De zwarte keuken is in! En in een zwarte keuken mag zwarte keukenapparatuur natuurlijk niet ontbreken! Is een compleet zwarte keuken iets te veel zwart voor jou? Dan is een lichte keuken met zwart keukenapparatuur een betere optie. Wij vertellen je graag over de verschillende voordelen van zwarte keukenapparatuur en hoe je deze het beste combineert.
Lees dus snel verder en laat je inspireren door de zwarte keukenapparatuur mogelijkheden.

Zwarte keukenapparatuur passend bij jouw stijl

Wat voor interieurstijl wil jij graag in je keuken doorvoeren? Houd je van stoer, modern, industrieel of klassiek? Het goede nieuws is dat van welke stijl jij ook houdt, zwarte keukenapparatuur altijd kan. Glanzend zwarte keukenapparatuur past mooi bij een moderne of industriële keukenstijl, terwijl mat zwart bijdraagt aan de eenvoud van een landelijk of minimalistisch interieur.

Een ander voordeel van zwarte keukenapparatuur is dat de apparatuur tijdloos is. Zwart is een kleur waar je niet snel op uitgekeken bent. Waar accentkleuren zoals rood en blauw nog wel eens zorgen voor een schreeuwerige uitstraling, is zwart neutraal en rustig. Past een rustige, luxe uitstraling bij jou? Kies dan voor zwarte keukenapparatuur. 

Zwarte keukenapparatuur merken

Het lijkt misschien simpel, het uitzoeken van zwarte keukenapparatuur, maar er is onwijs veel mogelijk op het gebied van zwarte keukenapparatuur. In ons assortiment vind je verschillende zwarte keukenapparatuur van A-merken.

Zo hebben we de meest prachtige keukenapparaten van Quooker, Bora, Franke, AEG, Siemens en nog vele andere innovatieve merken.

AEG heeft een gehele zwarte lijn met keukenapparatuur. Deze lijn heet de AEG Black Line en bestaat uit verschillende luxe vaatwassers, ovens, warmhoudlades, magnetrons en kookplaten. Kies voor het combineren van diverse prachtige zwarte keukenapparatuur uit de AEG Black Line en geniet van een elegant, compleet geheel.

Combineren met zwarte keukenapparatuur

Het mooie aan zwarte keukenapparatuur is dat ze eenvoudig te combineren zijn. Zowel wat stijlen, kleuren als materialen betreft. Een keuken die voorzien is van de hoogste kwaliteit zwarte keukenapparatuur, maakt je keuken niet alleen sfeervol, maar ook nog eens een stuk functioneler.

Een zwarte kraan van Quooker of Franke in combinatie met een zwarte spoelbak is een voorbeeld van zo’n optimale combi. Geniet direct van kokend water voor het maken van een heerlijke kop thee of soep.

Of wat dacht je van een zwarte Bora met kookplaat afzuiging? Kookluchtjes worden hierdoor direct bij de kern opgezogen, waardoor je je in een aangename kookomgeving begeeft. Daarnaast heeft Bora een strak design waardoor je gegarandeerd complimentjes in ontvangst neemt van vrienden en familie.

Benieuwd naar de zwarte keukenapparatuur mogelijkheden?

Wil jij graag een stijlvolle keuken creëren? Dan geven we je graag alle handvatten zodat jij jouw keuken goed combineert met zwarte keukenapparatuur. Bestel ons gratis magazine en doe inspiratie op vanuit huis. Wil je zelf de zwarte keukenapparatuur in het echt zien, uitproberen of vragen stellen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij weten alles over de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur en weten precies hoe ze samen met jou tot het gewenste resultaat komen. Zo geniet je jarenlang van een keuken met elegante, zwarte keukenapparatuur. Kom langs in een Brugman vestiging en bekijk en bespreek de mogelijkheden!

Magazine aanvragen
Afspraak maken