Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Luxe makkelijk maken in je keuken

Steeds meer mensen willen thuis wat meer luxe koken en wat meer bijzondere gerechten op tafel zetten om thuis een restaurant gevoel te creëren. Dit kun je op verschillende manieren realiseren. Ben je benieuwd hoe je op een makkelijke manier meer als een chef-kok kookt in je eigen keuken? Lees dan verder en laat je inspireren door Brugman. 

Maak gebruik van slimme producten

Wil jij wat luxere maaltijden koken? Met slimme apparaten wakker je al gauw de chef-kok in jezelf aan. Het is niet alleen erg leuk om te experimenteren met luxe koken, het is ook nog heel erg lekker. Met slimme apparaten til je jouw kookkunsten op eenvoudige wijze naar een hoger niveau. Brugman licht een aantal van deze slimme producten voor je uit. 

Quva

Quva is een merk dat bekend staat om haar slimme oplossingen voor beter eten en minder verspilling. Quva maakt namelijk keukenapparaten om voedsel vacuüm te bewaren. Dit is een enorme lifehack, omdat voedsel dat vacuüm wordt bewaard maar liefst tot drie keer zo lang vers blijft. Het unieke aan Quva is dat het volledig geïntegreerd wordt in het keukenblad met een pop-up systeem. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren in de keuken. Dankzij Quva kun jij langer genieten van luxe voedingswaren. Denk hierbij aan het langer goed houden van verse kruiden en mals vlees. Daarnaast creëer je hiermee een luxe uitstraling in de keuken.

AEG oven met kernthermometer

Als je denkt aan luxe koken, dan denk je al snel aan een mooi, overheerlijk stuk vlees of vis die perfect gegaard is. Zonder hulpmiddelen blijkt dat nog een hele klus te zijn. De ovens van AEG hebben echter een ingebouwde kernthermometer die jou hier een handje bij helpt. Je steekt namelijk de kernthermometer in het vlees zodat het uiteinde in het midden zit van het te bereiden stuk vlees of vis. Je stelt dan de gewenste kerntemperatuur in en de oven doet de de rest van het werk. Zo kun je het stuk vlees of vis rare, medium of well done bereiden. Hier ga je ongetwijfeld indruk mee maken! Op heel eenvoudige wijze bereid jij een luxe stuk vlees of vis als een ware chef-kok. 

AEG professionele kookplaat

De professionele kookplaat van AEG heeft wat raakvlakken met de AEG oven met kernthermometer. Bij de SensePro®-kookplaat komt namelijk een draadloze voedselsensor (de kernthermometer) die de kerntemperatuur van het voedsel meet. Maar daarnaast kun je met deze kookplaat ook sous-vide koken. Tijdens sous-vide koken worden etenswaren vacuüm verpakt in een speciale zak die je vervolgens verwarmt in een waterbad. Dat klinkt al best professioneel toch? Je kunt hierdoor allerlei ingrediënten op een constante temperatuur laten garen. De AEG professionele kookplaat in combinatie met Quva is dus een heel luxe toevoeging aan jouw keuken. Deze kookplaat is de persoonlijk chef-kok voor restaurantmaaltijden thuis. 

Vraag het gratis Brugman magazine aan

Wil jij je laten inspireren en adviseren door Brugman? Vraag dan het gratis nieuwe Brugman magazine aan. Dit magazine staat boordevol keuken en badkamer inspiratie. Inclusief handige tips om luxe te koken in jouw eigen keuken. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken