Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Smeg magnetrons: stijlvol en functioneel

Smeg magnetrons zijn zowel zeer functioneel als een stijlvolle toevoeging aan de inrichting van jouw keuken. Uit de diverse modellen met esthetische lijnen kies je jouw perfecte Smeg magnetron. De unieke vormgeving waar Smeg bekend om staat zie je duidelijk terug in het design van de magnetrons. Wil je meer weten over de functionele eigenschappen en de diverse designs? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Snel en efficiënt ontdooien en opwarmen

De magnetrons van Smeg zorgen voor een snelle opwarming van jouw maaltijd of ontdooien eenvoudig bevroren brood of andere ingrediënten. Dankzij enkele handige functies maakt een Smeg magnetron je het leven nog gemakkelijker. Hier lichten we de beste functies van Smeg kort voor je uit.

'Baker' (crisp) functie

Dankzij deze functie blijft brood heerlijk knapperig in de magnetron. Zo ontdooi je ’s ochtends je brood en geniet je van een heerlijke verse smaak. Ook voor ovenschotels met een krokante laag is deze functie onmisbaar. Tijdens het opwarmen behoud je de knapperigheid voor een heerlijke smaaksensatie.

Quick Start functie

De verwarmingselementen in de kookzones zorgen voor een effectieve verwarming van de keramische kookplaten. Bovendien zorgt de kinderbeveiliging ervoor dat de bedieningselementen geblokkeerd kunnen worden en geeft de restwarmte-indicatie aan welke kookzones verhit zijn en welke niet. Het glazen oppervlak is niet alleen heel stijlvol, maar ook eenvoudig te reinigen.

ECO-Logic functie

Deze functie zorgt voor een reductie van de aansluitwaarde van de magnetron. Doordat de aansluitwaarde onder de 3 kW komt dankzij deze optie kun je meerdere keukenapparaten aansluiten op dezelfde stroomgroep.

Combi-magnetrons: het gemak van twee keukenapparaten in één

Naast de productlijn met normale magnetrons heeft Smeg ook combi-magnetrons. Deze apparaten dienen zowel als magnetron als oven. Zo warm je gemakkelijk je eten op of maak je een heerlijke ovenschaal met een krokante laag met hetzelfde apparaat. De combinatie van magnetron- en ovenfuncties zorgt ervoor dat je ovengerechten op een efficiëntere wijze en in kortere tijd bereidt. Bovendien bespaar je ruimte in de keuken, doordat je slechts één apparaat hebt in plaats van twee. Alle combi-magnetrons van Smeg hebben een breedte van 45 cm, waardoor je deze perfect combineert met de andere Smeg keukenapparatuur met dezelfde afmeting. 

Bezoek een van onze winkels

Wil je de magnetrons en andere keukenapparatuur van Smeg met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van onze winkels. Hier kun je de apparaten bekijken en bovendien staan onze adviseurs voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van een passend advies.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken