Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De afzuigkappen: van Smeg

Smeg afzuigkappen vallen op door het bijzondere en opvallende design. De afzuigkappen kenmerken zich door een robuust en strak ontwerp, maar vooral ook door de serie in retrostijl en de modellen in typische Smeg kleuren. Smeg afzuigkappen zijn er voor alle mogelijke toepassingen in de keuken en in verschillende afmetingen, zodat geuren en dampen geen kans krijgen. Of je nu een kleine of grote, een open of dichte keuken hebt, Smeg biedt voor elke ruimte een passende oplossing. 

Voor elke type keuken een Smeg afzuigkap

Smeg afzuigkappen zijn verkrijgbaar voor alle type keukens. Boven een eiland bijvoorbeeld is een sterk vermogen vaak gewenst om geurverspreiding naar de andere woonruimtes te voorkomen. Smeg biedt een eilandkap maar ook een downdraftmodel dat verwerkt is in het keukenblad. Vind je het mooi om de afzuigkap helemaal weg te werken? Kies dan voor een van de mooie units die in het plafond weggewerkt worden voor een strakke aanblik van je keuken. Houd je van kleur? Dan kun je net als bij veel andere Smeg producten kiezen voor een wandafzuigkap in een van de typische Smeg kleuren.

Smeg jaren ‘50

In de Smeg collectie vind je een uniek retrodesign met de typische Smeg uitstraling. Dit zijn producten in een herkenbare jaren ’50 stijl in levendige kleuren en ronde, vloeiende lijnen die je keuken een speciaal tintje geven. Ook in afzuigkappen vind je dit retrodesign, specifiek in de wandafzuigmodellen. Deze afzuigkappen zijn perfect te combineren met de andere producten van Smeg in jaren ’50 stijl zoals koelkasten en fornuizen.

Wil je meer weten over Smeg afzuigkappen?

Ben je geïnteresseerd in een afzuigkap van Smeg? Bezoek dan een van onze showrooms om de Smeg producten te bekijken. Onze keukenspecialisten laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.
 

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken