Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Smeg kookplaten: diverse soorten

Smeg kookplaten zijn verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en designs. Eén ding is zeker: je vindt altijd een perfecte kookplaat voor jouw keuken in ons assortiment Smeg kookplaten. Voor gas-, inductie-, en keramische kookplaten ben je bij Smeg aan het juiste adres. Bovendien heb je de keuze uit een ruime variatie designs. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Welke type kookplaat kies jij?

Het assortiment kookplaten van Smeg bestaat uit gas-, inductie-, en keramische kookplaten. Twijfel jij over welke kookplaat het beste bij jou en jouw keuken past? Lees hier meer over ieder type kookplaat:

Gaskookplaat

Op een traditionele kookplaat kook je op vuur. De gaskookplaten van Smeg zorgen voor optimale veiligheid en comfort dankzij de thermobeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat het gas niet door de ruimte kan verspreiden wanneer er geen vlam is. Bovendien zorgt het naadloze design van het kookoppervlak ervoor dat je deze eenvoudig schoon kunt maken. De modellen van Smeg zijn verkrijgbaar met een roestvrijstalen, glanzend roestvrijstalen of glazen design.

Keramische kookplaat

De verwarmingselementen in de kookzones zorgen voor een effectieve verwarming van de keramische kookplaten. Bovendien zorgt de kinderbeveiliging ervoor dat de bedieningselementen geblokkeerd kunnen worden en geeft de restwarmte-indicatie aan welke kookzones verhit zijn en welke niet. Het glazen oppervlak is niet alleen heel stijlvol, maar ook eenvoudig te reinigen.

Inductiekookplaat

Een inductiekookplaat maakt gebruik van een magnetisch veld, dat alleen geactiveerd wordt zodra de kookzone in aanraking komt met de pan. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van energie en minimale verspilling. De inductiekookplaten van Smeg zijn gemaakt van Suprema glas, een zeer hittebestendig en eenvoudig schoon te maken materiaal.

Waarom kiezen voor een Smeg kookplaat?

Smeg staat bekend om het stijlvolle, Italiaanse design. Ditzelfde geldt voor de kookplaten van dit bekende keukenmerk. Het brede assortiment kookplaten is verkrijgbaar in verschillende stijlen en designs, zodat je voor iedere keuken een geschikte kookplaat vindt. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de inbouw. De standaard opbouw, vlakbouw (geïntegreerd in het werkblad), vlak opbouw (opbouw op het werkblad) of tussenbouw behoren tot de mogelijkheden. Zo kies je voor een optie die het beste past bij de indeling van jouw keuken. Tot slot zijn de kookplaten goed te combineren met de andere keukenapparatuur van Smeg. Het complete overzicht van Smeg keukenapparatuur vind je hier.

Bezoek een van onze winkels

Wil je de kookplaten en andere keukenapparatuur van Smeg met eigen ogen bekijken? Bezoek dan een van onze winkels. Hier kun je de apparaten bekijken en bovendien staan onze adviseurs voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van een passend advies.
 

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken