Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Bauknecht vaatwassers: losstaand of inbouw

Bauknecht vaatwassers zijn een welkome hulp in de keuken. Al je keukengerei komt dankzij slimme technologieën maximaal schoon én droog uit een Bauknecht vaatwasser. Uitgebreid koken of een groot gezin is geen probleem met een vaatwasser van dit merk. Lees hier hoe de Bauknecht vaatwassers je tijd besparen en geen enkele moeite hebben met een grote vaat.

De modellen

Bauknecht biedt een ruime keuze in fraaie losstaande of inbouwmodellen en volledig geïntegreerde apparaten. Afhankelijk van je wensen en de grootte van je huishouden kies je het formaat. Zo zijn er vaatwassers met een derde rek voor extra flexibiliteit en aan te passen aan de lading. Ook heb je keuze in het aantal wasprogramma’s. Staat je vaatwasser in een open keuken? Kies dan voor een van de stillere apparaten met een geluidsniveau van 43 decibel.
 

De nieuwste technologieën

Bauknecht houdt rekening met jou als gebruiker. Zo zorgt PowerCleanPro ervoor dat zelfs de meest aangekoekte pannen schoon worden zonder voorwassen. Een vaat die helemaal droog uit het apparaat komt, is niet altijd vanzelfsprekend. Op plastic voorwerpen bijvoorbeeld blijven vaak druppels liggen zodat je alsnog je vaat moet drogen. Met de PowerDry technologie is dat niet nodig. Al het keukengerei komt er volledig droog uit! En voor de mensen die regelmatig de deur openen om te zien of het apparaat klaar is: dat is niet meer nodig met Light on the floor. Zodra de vaat helemaal klaar is, brandt er een lichtje op de vloer.

Ook nog eens zuinig met energie

Zoals we van Bauknecht apparaten gewend zijn, zijn ook de vaatwassers energiezuinig. De ingebouwde sensoren meten de belading en passen daarop het water- en energieverbruik aan. Ook een halfvolle lading is daarom geen probleem. Met startuitstel is het mogelijk de vaat te laten starten tijdens goedkopere daluren.

Meer informatie over Bauknecht vaatwassers?

Wil je meer weten over Bauknecht vaatwassers of de apparaten zelf bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms voor deskundig advies of om de apparatuur zelf te proberen.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken