Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

BORA: innovatief koken

BORA is in een korte tijd uitgegroeid tot een grote Europese speler op het gebied van kookplaten met afzuiging. Oprichter Willie Bruckbauer startte in 2006 met BORA Professional. Waar het Oostenrijkse bedrijf in 2007 nog slechts één medewerker had, is het inmiddels bekend over de hele wereld. Ben je benieuwd naar de innovatieve apparatuur van BORA? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

De nieuwste innovaties van BORA

Het merk BORA ontwikkelt zich constant om het koken zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken. Dit innovatieve merk biedt stijlvolle kookplaten met kookveldafzuiging. Kookdampen en -geurtjes worden door de BORA afzuiging direct weggenomen waar ze vandaan komen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een frisse keuken waarbij weinig dampen en geuren vrijkomen.

 

De innovatieve BORA series

BORA biedt verschillende series die allemaal voorzien zijn van andere, innovatieve mogelijkheden. BORA Pure is een van de meest recente ontwikkelingen van BORA. Deze kookveldafzuiging is voorzien van een stille motor, waardoor de dampen en geuren weg worden genomen met minimaal geluid. Het kookveld heeft naast de afzuiging ruimte voor vier pannen. Bij deze serie kies je tussen een recirculatiesysteem of een luchtafvoer. Bij de luchtafvoer verdwijnen de geuren direct naar buiten en bij het recirculatiesysteem wordt de afgevoerde lucht gefilterd.

BORA Classic is een andere serie uit het assortiment van dit innovatieve merk. Deze BORA inductiekookplaat met afzuiging is perfect aanpasbaar aan jouw individuele situatie. De BORA Classic heeft namelijk als groot voordeel dat deze subtiel in iedere keuken verwerkt kan worden. De ronde afzuigmodule loopt mooi over in de inductiekookplaat. Ook de vlakinbouw en het minimalistisch design zorgen ervoor dat de afzuiging opgaat in het design van jouw keuken. Ook behoort BORA Professional tot de mogelijke series uit het assortiment van BORA. De Bora Professional heeft als voordeel dat de afzuiging direct en met een sterke werking de lucht afvoert. Dit is te danken aan de meerdere vermogensniveaus van deze afzuiging. De afsluitklep opent automatisch, waardoor geuren zich nooit zullen verspreiden.

Kom langs voor persoonlijk advies

Op zoek naar een BORA kookplaat met afzuiging? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen en bekijk de producten in het echt. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wil je meer inspiratie opdoen voor het kiezen van de apparatuur voor in de keuken? Bestel dan het gratis Brugman Magazine hier. Dit magazine staat vol met handige opstekers en inspirerende tips. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de keukens van enkele klanten.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken